Sluta nu matte, pinigt

Sluta nu matte, pinigt

One week for the rest of our lives...

Nej nu börjar vintern närma sig, var ute med ollie en runda och man känner verkligen frosten. Stackars krake verkar ha blivit förkyld, han är snorig och hostar till och från. Ska nog till vetten imorrn och se om han kan få nån medicin så han blir bättre. Kommer nog inte ta mig ut till skogen iaf, är han snorig och inte har något luktsinne kommer det bara gå snett sen vill man inte smitta ner andras hundar, om det ens smittar. Inte så insatt eftersom jag inte har en blekaste vad för virus han går och bär på. Ollies bästis verkar ha blivit sjuk nåt enormt, Boss' gom verkade ha svullnat och han kvävdes nästan, så nu går han på medicin och får inte träffa Ollie på hur länge som helst!
Uppsatsen går något segare nu, har saker att göra men jag verkar inte ta mig an och göra dom. Känns tungt och stressande, samtidigt har jag insett att skriva uppsats på hörstterminen suger fet, *pip*.
Föreningen jag och Ollie är med i verkar gå neråt och kommer förmodligen nå sitt botten, tragiskt men sant. Jag vet inte om det beror på människor eller inställningen, men det är inge skoj. Känns mycket skönare att träna på egen hand med normalt folk som inte dömmer en. Ursh, fy, blä varför kan det inte vara som när man var barn att inget spelade någon roll och alla kunde leka, att vara vuxen och agera vuxet verkar vara nästan omöjligt.
Ska bli en tråkig vecka ante ska iväg och jobba, har deadline så jag kommer inte få träffa honom till på fredag men sen blire skoj, vi ska ut och se kyss bästa kiss tributebandet på Vallen. sen kommer mamma kanske imorrn....kanske kan smälla i mig lite av mammas mat!
Ska inte babbla nån mer, ska nog se nåt barnprogram eller liknande. Ha det gött där ute små skogsmullar.

Ivanna


RSS 2.0