Kort update!

Sitter just nu i Borås och vet inte om jag är tillräckligt trött för att vila en stund eller för pigg för att sova! Men jag klarar mig! Idag var den första egna Funktion 58 turen aka. Tågmästartur avklarad! Är lagom stolt över mig själv, och jag klarade det utan någon försening! Woho för mig!

Veckan har mest gått åt att jobba, då jag flyttade på min lediga dag från tisdag till fredag, blev det direkt en intensiv vecka! Jag har inte varit ledig sedan torsdagen förra veckan, men nu så, en långhelg väntar!

Nu till helgen ska vi få besök av Svärmor och gammelmormor. De ville strosa på stan och undersöka några affärer. Sånt skadar aldrig säger Ivanna! Dom kommer på lördag och stannar till söndag. På fredag ska det blåsa rejält, risken finns att vi blåser igen! Imorse klockan 3.30 var det riktigt igensnöat på vägen till Färjestaden, det är knappt så att Volvon klarar dom drivorna!

Idag ska dagen ägnas åt tvätt och hund. Sedan ska det lagas fallafel! Mumma!

Jag får läsa lite tidningar sen en vilostund!

Puss och hej jag vet att du är gay!

Underbara dag!

Jag vaknade rätt så tidigt idag, så jag hann sparka lite med Ollie i solskenet! Idag är det en heldag på kontoret, typiskt när det är så underbart ute! Men en kort dag blir det, 9-15. 2009 bästa köp var en Vansbro spark. Fy fabian va roligt det är att sparka, speciellt när man har en stark hund och en bra sele!

Igår hade vi lite myspys hemma, vi ritade upp ett städschema och sedan så lagade vi köttfärspaj tillsammans. Igår var det en kvinnogöra dag för min del, fick rycka upp mig och ta itu med tvätthögen och dammsuga! Sedan gjorde jag lite mansgöra och började skotta i uppfarten! Samtidigt önskade jag mig en snöslunga från himmelen! Såg "Selma" igår via Voddler, den var så mysig. En helt underbar film om en underbar författarinna! SEVÄRD!

Nu ska jag facebooka lite sedan blir det lite jobb! Självklart så glömmer jag matlådan hemma idag! BAAH


PunkRockMama

Uppdatering...

Det är helt sjukt vad tiden bara försvinner, speciellt när man jobbar! Nu är jag så jävla trött på snön, på att värmepumpen lägger av, att behöva ha igång fjuttiga el-element och att vi har 19 grader i huset! Nu får det vara nog! Lustigt hur man lyckas med allt!

Det jag önskar mig mest just nu, är att jag vaknar imorrn och snön är borta. Så jag kan sätta tulipanlökarna, börja förså grönsaker, att mina orkideer blommar snart, att tågen börjar gå i rätt tid, att någon tvättar min bil, tar hand om tvätthögen...fy på mig! Men jag känner mig som en björn i ide! Det har varit mycket på jobbet nu, ständiga förseningar, växelfel, signalfel och dyl. Visst hade vi snö och minusgrader när spåren byggdes i Sverige?
Jag försöker se framåt, idag är jag ledig och ska bara ta det lugnt. Jag har redan börjat kika på lite nyheter till altanen. Häromdagen bestämde vi oss, istället för en traditionell hammock så blir det istället två hängstolar av denna modell. Då vi har rejält tak på altan så behöver vi inte bekymra oss om det håller. Längtar efter sommar och en bra bok!
Bilden kommer från Hamaca, äkta brasilianska varor...
För en vecka sen hade vi besök av Eldabutiken, dom skulle undersöka platsen som vi vill ha täljstenskaminen på, vi var rädda att han skulle föreslå en annan plats, men det var utmärkt. Nu är spisen beställd och alla papper till kommun och dyl. skickade. Tre till fyra veckor dröjer det innan vi får denna skönhet på plats!
Bilden kommer från Eldabutiken
Nästa fråga är, var ska vi ha veden? Oj oj oj!
Längtar till helgen! Isas 25års kalas! Det är jäkligt fint och ha en man som köra en nu!
Hälsningar från Snöiga Öland

RSS 2.0