Göteborg...

Resan till Östergötland blev inställd på grund av bilproblem, inte vår dock! Efter mycket om och men blev två biljetter bokade till Göteborg. Direkt efter en ganska lustig tenta for vi ner till stationen. Djuren blev hämtade av Antes föräldrar, så de är på semester på Öland.
Nu sitter vi hos Jonte (Antes lillebror) och ska fira Valborg. Igår var vi alla på heldagsäventyr på Liseberg. Huu vad vi åkte, och hur mkt pirr i magen som helst! Va riktigt länge sen jag åkte karusell, och dessutom var det mitt första besök på Liseberg. För övrigt är Stella och gänget också i Götet, men jag tror att staden är tillräckligt stor för oss alla. Skulle vara kul dock och stöta på varandra! Dagen kommer att bestå av dricka och hänga i Slottsskogen. Fin fint väder och bra sällskap gör saken mkt bättre än vad det låter.


By the way den nya attraktionen på Liseberg Upswinget is more scary than i looks! Mwhahaha

Love all of you too

Punkieee, Ante och Ginger

Hellweek (part V)

Vilket ståhej på bibblan igår! ÅÅÅ vi fick tillbaka ett seminarie som inte blev så bra, så istället för att rätta till det, raderade jag skiten och vi stod återigen på ruta ett. Men det gick ganska bra!
Va faktiskt igår på Intersport, skulle gå dit med Jenni och Febi men jag glömde bort det. Blev påminnd av ett sms just när vi satt i bilen på väg tillbaka! Helvete! Jag hittade i alla fall nya mjukisbyxor från Nike för några 170 spänn! Skitbra pris! Sedan sprang vi in snabbt till Onoff och Siba, jag behövde en ny mus till min dator. Baah min förra va urgammal med kula som jag blev irriterad på och slog hårt mot bordet så den slutade att fungera helt. Lucky me huh?
Jag pallar inte med nått nu, vill bara att det ska vara helg och att tentan ska vara över och att jag kan vila mitt huvud från allt möjligt! Helg come to mama!

Har WorkShop snart på BBS, feckin shiet!

Over n Out

Punkieee

Hellweek (part IV)

Igår gick det bara inte att somna, lite sjukt att efter en hel dags av pluggeri att man inte ens kan få sig lite sömn. Antar att jag förtjänar det! Igår skrev jag och Ivana klart allt, nu återstår korrekturläsning, powerpoint, kolla noggrant på källor och sen är vi helt klara! Eller nää imorrn efter redovisningen är vi helt klara!
Jag vill att det ska bli helg nu, jag vill åka bort lite, sånt är så himla skönt. Såg nyss att tentan är 9-13, pluspoäng! Jobbiga är att vi har endast två dagar till råplugg av tentan! SKOJ! NOT...

Det här att blogga till morgonkaffet efter en prommis med ollie börjar bli lite av en rutin! Önskar dock jag inte hade något liv och bloggade 5.11 gånger om dagen så jag kunde hamna på tops of the charts! :P Men jag har lite svårt att förstå bloggar som handlar om va fan man hade på sig idag! Who gives a rats ass!

" Every step that you take
Could be your biggest mistake
It could bend or it could break
That's the risk that you take"

Punkieee

Hellweek (part III)

Sur och grinig, jag menar vem skulle inte vara när man vaknar till Borrljud och gubbar som stirrar in! Man kan för faen inte ens pilla sig i näsan!
Gick en ganska lång runda med Ollie, vaknade en halv timme före än vad jag satte klockan. Lyckad start på dagen! Ursh. Nu vill jag ha mina tentaresultat från förra månaden. Jag vill veta om jag har klarat den eller inte!
Omtentan från förra lördagen gick galant! :D

Gästföreläsningen är fett inställd idag! YES, sorry! men YES! Jag och Stella ska ta bilen idag till bibblan, gud vad lat man är! :P Det måste vara på grund av att man är pank och inte äter nyttigt! hehe fniss

Hallå, ni hundmänniskor som läser. Vad sägs om träning nån gång snart? Jag vet att alla har jädra massa i skolan, men kvällarna är långa nu för tiden!

Love

Punkieee


Hellweek (part II)

Är det tillåtet att vara trött medan man studerar? Jag känner mig helt slut efter första dagen av min hellweek, fi faan. Dessvärr blev det inte en heldag på bibblan som det brukar men jag och Ivana hann med ganska mycket. Mer än vad vi båda förväntade oss skulle jag tro. Effektivitet är dagens mest använda ord.

Efter bibblan var jag ute med Ollie, huu va tråkigt det måste vara som hund när matte är okuperad med en massa annat. En vecka dör han inte av! Jag och Ante blev väl mötta av Stella som stod för middagen idag inklusive dessert! Mumma! Somewhere inbetween kom jag och Stella bort oss och började spekulera kring livets mening, främst högskolans mening. Dramatiskt samtalsämne må jag säga! Vi kom inte fram till något vettigt.

Kollade in Aftonstjärnas kennel och de har fått en massa goa och snygga rottisvalpar. Vill ha! Valpar är sånna hjärtekrossare. Deras hundar är unika, främst för att de har importerade hundar från Serbien, som är världsledande uppfördare av snygga, robusta, låga rottweilers (min typ av rottisar).  Men jag håller mig nog ett tag till, tills vi har ett hus med trädgård och en redig bil. Hämnd slår till vart det sårar mest! *hint hint*

Ska nog nanna, upp tidigt igen imorrn.

image45
Min favvobild på luppen...nuss nuss


Love

Punkieee

Hellweek (part I)

Jävlar vilken seg helg, med film, sällskap och magont. Dricker mitt morgonkaffe nu och funderar hur lång tid dagens arbete kommer att ta. Har en massa att skriva!
Försöker få tag på min fd. chef, måste ha lite information till mitt sommarjobb. Jag har erfarenhet men den måste stärkas så jag inte ska få baslön. Massa att göra, tenta på lördag, åka till östergötland, tvätta huuuuuuu!
Ollie kommer att få en ganska tråkig vecka! :( Men sen ska va ut på landet och där kommer han få vara ute i skogen hela dagen lång. Jämnar ut sig!

Nu ska jag klä på mig och äta frulle.

Punkieee


Back, gick snabbare än jag trodde. Ska ta mig en till fag, riktigt sakta sen bege mig mot bibblan. Lyssnar på Nelly Furtado - Say it right. Najs. Jooj Froo satt och kolla på Funky Monks DVD, We old. They old, but we older. Hope your week been the week of ur life. :) Take a look at my girlfriend shes the only one i got.

dreams will be dreams...

image44




Where are you?
Here

What time is it?
Now

What are you?
This moment




Love

Punkieee

summary...

För en kort stund kändes det som att jag hade glömt att bloggen existerar. Kan ni tänka er det? Jag och Ollie satt oss på tåget i onsdags 9:o3 för att åka till Hässleholm, en metropol omringad av skog och mindre metropoler. Strax över 11:oo var vi framme och hitta Froo, hängandes i någons lägenhet. Vi softa i stort sätt hela dagen, inledde dagen med att Froo fixa frulle, vilket var konstigt. Tänkte direkt på den sommaren då vi åt frulle utanför hennes lya i Norrköping.  Sedan tog vi en stroll down lovestreet för att Ollie var tvungen att rastas. Vi promenerade Hässles pitoräska gatorna och hälsade på allt trevligt folk. Under tiden börjar våra magar kurra något hemskt, men vi beslöt oss att invänta herr Medo. Ma jebo te Medo! Tids nog kommer han också hem, lägligt också, då jag och Froo står och lagar mat och mina händer är grisiga med köttfärs. Middagen bestod av potatis, köttebullar och sås.
Killen var hur trevlig som helst kul när man träffar trevligt folk som man kan diskutera livets gåtor med utan att jag behöver slåss! hehe ;)
Och dom två, vilka turtur duvor!
image40












































Här kommer lite bilder som jag tog i Hässleholm, Froo har fler som hon får skicka när hon har tid. För övrigt var det en riktigt mysig stad, men inget kan jämföras med Calmare, Ocean, Breeze.

image41
På tåget på väg från Kalmar...

image42
Ollie på tåget, kikar ut genom fönstret. "Bara skog matte, bara skooog...pust"

image43
Vans...


PS: Var på proffsfotografering idag. Ollie skötte sig utmärkt och fina bilder tror jag vi får.

Movietajm


Punkieee

Jinxed...

Kan säga att igår var jag nog jinxad hela dagen. Det mesta gick snett. Sista missen va klockren, jag går ner för att hämta min tvätt efter att ha kissat Ollie, så går tvättstugefan inte upp. K**llar vår datoriserade värld. Ringer till värden och han vill ha 500 spänn för att låsa upp den! Du skojar med mig?!??!
Fick vänta till sju nu för att kunna komma åt mina rena kläder. SJUKT! Dricker mitt kaffe, lite stressigt då jag och Ollie ska ut på äventyr idag. Vi ska åka snart till Hässleholm för att träffa Froo och karln! Heheh

Nu måste jag packa ner lite hundmat,


Punkieee

sittandes på väg till skolan...

har några minuter kvar tills jag ska iväg. Tar en mellis, sen får det bli en sen lunch när jag kommer hem. Har föreläsning idag, läraren är inte sjuk. Hmm, tror bara han tog en dag ledigt för att det var fint väder. *fniss*
Idag ska jag inte göra så mkt, skulle behöva städa. HJÄLP mig nån och putta ner byggarbetarna från ställningen, satan de väckte mig 8 imorse med sitt borrande. Snacka om att vakna på fel sida! :P

Pratar med Froo, be back later

Punkieee

filmtajm...

Kollade prexix klart filmen jag valde ut för ikväll. Lords of Dogtown, en ungdomsfilm från 2005 baserad på en sann historia, med skådespelare som Heath Ledger, Johnny Knoxville och Emile Hirsch. För övrigt är den sistnämnde anledningen till varför jag valde denna film. Han är Hollywoods nya hjärtkrossare, och enligt mig knäcker skådisar som  Leonardo Di Caprio, Heath Ledger och alla andra inom samma kategori av skådespelare.
Filmen handlar om ett gäng ungdommar under 70-talet som surf, skate, drink and f♥ck. Samtidigt får man under filmens gång se deras syn på livet både i upp och nedgång. Absolut värd att se, så här när man är smått seg men inte trött. Emile Hirsch är också en skådespelare som ni kan se i filmer som Alpha Dog där han spelar Johnny Truelove.

image39
Emile Hirsch...


Allt för denna natt, nanna göttit *fniss*

Punkieee

akutsjuk? innebär?

Huuu, hemma äntligen. Känns som om jag har varit hemma ytterst få timmar idag. Först bar det åt BBS där vårat seminarie blev inställt på grund av sjukdom. Efter en kortis hemma i telefon med Froo försvann jag över till Stella för att spendera ett antal timmar i djupa diskussioner och kaffe. We need to catch up så är det bara. Dagens ämne blev politik. Woho
Har en mycket trött hund liggandes i korgen, antar att värmen kör slut på alla hans hundkrafter, mina också för den delen. Klagar ej, speciellt nu när det ska bli "kallt" igen.
Jag och Ante satt igår och kollade på Hannibal Rising och den var förvånansvärt bra. Man fick veta grunden till varför Lector betedde sig som han gjorde. Rekommenderar den starkt. Ska nog bli lite film nu också, har sovmorgon imorrn, enligt schemat börjar jag 12 det vill säg om läraren inte är sjuk.
Imorrn kommer inte Ante Bante hem, Jobba Jobba Jobba, och jag blir ledsen i ögat. Får hitta någon att tjata på! Frivillig?

Punkieee

vårdag (part one)

Vilken vacker dag idag, vi möttes på bruksan för att träna lydnad. Klockan var inte mer än 11 och solen stekte som F♥N, man kunde vara i linne och shorts idag om man så ville. Visst fan är lydnaden svår men den ska sitta. Vi har en bra bit kvar, men vi ska ta den biten med galans!
Träningen flöt på riktigt bra idag, jag va jätte nöjd när vi traska in genom vår lägenhetsdörr, Ollie var helt slut! Han har haft semester och det märks. Tycker att det är jätteskoj och träna tillsammans, jag skulle vilja be er peppa när jag ger upp för lätt. Jag har den tendensen, stubinet räcker inte till. Men allt för mitt lilla hjärta. Hela gänget är verkligen igång och försöker åstadkomma mål, men sånt tar tid. Inte för lång tid dock, hunden ska fortfarande vara vid liv när man startar lydnadsklass ett. ;)
Anledningen till varför jag sitter uppe så här sent är för att jag har tenta imorrn. Sitter och läser om utvecklingländernas geografi, riktigt spännande att ta sig an Kulturgeografin igen. Imorrn blir det kanske "garden party" med lite öl och korv. Kanske en vovve här och där. Men nu ska jag återgå till min vackra lilla gröna bok.

Sleep tight and don't let the bedbugs bite, especially you Froo!

Punkieee


Bilder från träningen

image36
Kontakt ♥ Belöning...

image37
Hopp över hinder...

image38
Stå är lika med vacker hund...

hundträning...

Träning: Lydnad Klass 1
Location: Hemligt

Sitter och läser lite om regler inom LK1, imorrn är det nämligen träning med tjejerna och deras vovvar. Vi har bestämt oss för lydnad, och skall därmed köra ett helt tävlingspass. Ska bli riktigt sköj, vi har inte tränat på evigheter, så nu ska vi se vad Ollie går för. Vi kan ta kritik minsann. Vi måste fundera på i vilken takt Ollie rör sig bäst, han är ingen fet hund men ganska klumpig på sitt lilla vis. Johanna har koll på det mesta kring LK1 så jag vet vem det är jag ska vända mig till när det gäller, vad man får eller inte får göra.
Imorrn får det bli riktigt mumma belöning, matte ska ta med bollen också. Vi får väl fuska? ;)
Ska försöka och inte glömma kameran imorrn, annars får jag i värsta fall ta mobben.

Nu blire lite latjo online.

Sen Sen

Punkieee


something old, something new, something borrowed, something blue...

Vakna prexix, sitter med en megakopp kaffe. Blev visst lite sent igår, jag och Froo satt och tjabbla i evigheter. Det känns så skönt att kunna vara till hands när det behövs, då känner man sig inte så långt ifrån. "Life is a journey not a destination" who the hell knows what the future brings. Kan ju bli så att vi blir grannar! Den biten som har fattats nu i tre år kan hitta hem igen. From the fist time you feel like, this is right, follow that feeling and don't let go. Don't look back at misstakes, you're given another chance. Fear, don't let it be somewhat of a limitation. Fear runs through our vains, but it's up to you how far you will let it control you. You know what Pink Floyd sings;  "We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears wish you were here".
Great love doesn't arrive as a package of great convenience, it arrives as something that will swep you of your feet both in good or bad. But is it worth sacrificing  for? Most definitly.

Läste nyss att Rage Against the Machine ska re-unite. Woho, saknat deras musik som få. Sitter lyssnar på Know your enemy, damn what a feeling. Im furious! :D

Och du fula helvete som inte kan låta bli och läsa, här är något till dig;

I've got no patience now
So sick of complacence now
I've got no patience now
So sick of complacence now
Sick of sick of sick of sick of you
Time has come to pay...
Know your enemy!


Uppdatering...

Nu har jag äntligen hittat färgkombinationer till bloggen som jag trivs med, det gula började störa mig något fruktansvärt. Igår blev det en lång dag med diverse ärenden och sedan en skön stund ute i Värsnäs. Johanna kommendera oss på fotgåendet och det gick sissådär. Jag märker att Ollie har hakat upp sig på sittande och ställande under gång så nu blire och ta tag i saker och ting och fortsätta träna som tusan. Vi har haft en låång vila i samband med hans skadade öga samt Påskhelgen. Men nu är allt som det ska igen.
Efter träningen körde vi vidare upp mot havet, Johanna och Hanna fick bra kort på alla vovvar. Ska posta några av dom! Idag orkade jag inte ta mig till skolan, hoppas Ivana gick på föreläsningen. Måste ringa till henne så vi kan börja plugga på Workshop fyra.
Idag står det plugga, träna och sy på schemat. Måste fixa handukspläd åt Ollie nu när badsäsongen snart är här. Sedan en ny dyna till hans plastkorg. Ursha, har omtenta på lördag. Nu måste jag sätta den! :D

image36
Ollie inväntar dummien...


image37
Ollie, Isa, Viggo...




Love

Punkieee

onsdag...

Varför är det första man ser på morgonen en olycka, nån av katterna välte en blomkruka i vardagsrummet. MEEH jag har bättre saker för mig än att dammsuga 8 am. Anywho, igår var det seminarie och en jädra god middag hemma. Hemlagade piroger med sallad! Sedan tog jag itu med syhörnan, sydde färdigt stoldynorna, använde mig av samma tyg, fast sydde dynorna i olika former. Blev mycket coolare än när alla såg likadana ut, tycker det känns lite stelt.
Snart blir det föreläsning sen ska jag och Ivana sitta och skriva klart Workshop nummer tre. Slipper vi hålla på stressa över påsken. Jag funderar fortfarande om jag ska till Borgholm imorgon på kvällen eller fredag morgon. Imorgon åker Starla med Viggos familj upp till Norrköping. Tycker det ska bli skönt, nu är man spänd hela tiden och jag mår dåligt av att ha henne i sovrummet. Nu får hon åka till mamma som tar för väl hand om henne, Starla tackar aldrig nej till lyx.
Varit slarvig med tvätten som få, även fast vi har tvättmaskin hemma känns det som jag inte hinner tvätta. Det handlar nog mer om att prioritera. Ska sträcka ut tvättfan nu och sedan slappa.

image33
Man ser inte som andra dynorna, men de har också en annan form. Riktigt tjusigt!

Love

Punkieee


morgontrött...

"sometimes im good, but when im bad, im even better"

Äntligen vaken, efter en sen kväll framför TV:n, satt och kolla på American Beauty. Ska snart ta mitt pick och pack och bege mig mot BBS, mänligen seminarie idag. Ytterligare två timmar av grym diskusion. Who the man?  Igår satt jag och Ivana och skrev klart allt och finslipa den första delen med referenser. Plugget går an nu, fått min inspiration tillbaka! Im unstoppable!
Synd att vädret är som det är, jag vill ha våren tillbaka, Ollie är också lite grinig på regn! Men vi båda överlever. Nej nu blir det kaffe, frukost, aloe vera och sedan en massa plugg! Ska försöka fixa fram efterbilder från helgens röra! :P

"come Here baby
you know you drive me up a wall the way you make good on all the nasty tricks you pull
seems like we're makin' up more than we're makin' love
and it always seems you got somn' on your mind other than me
girl, you got to change your crazy ways
you hear me
"

Love you

Punkieee


syhörna...

Idag har mestadels av dagen spenderats framför symaskinen. Häromveckan började sy på ollies nya bädd, och idag kände jag att den måste bli färdig. Bädden är egentligen skum som jag har klätt om i coolt tyg från ikea. Tänkte att man kanske kan sy olika överdrag till bädden så den lättare smälter in övriga inredningen.
Idag har vi tagit bort Ollies tratt, han verkar inte bry sig om ögat längre. Sedan har vi slutat med droppar somm vidgar pupillen. Så nu kan vi vara ute mer!
Imorgon ska en heldag spenderas på bibblan, har workshop 2 att göra färdigt samt börja plugga till tentan. Så himla mkt nu! Känner att jag inte hinner med något förrutom skolan. Här hemma är det ren kaos, det är hundhår överallt, när slutar de att fälla? Kan man göra nåt förrutom borstning för att de ska fälla mindre? Hjälp!
Alla möbelkläder har tvättats, allt är huller om buller här hemma. Tanken är ju att bli klar till påskhelgen. Kommer posta lite före och efter bilder om bloggen inte krånglar.

image31
Före, efter kommer mot påsken.


Ollies bädd

Nu blir det sovadags!

Höres imorrn

Punkieee

RSS 2.0