Long long time ago...

Jäklar vad dålig jag har varit på att uppdatera, det har minsann hänt en hel del. Jag kan börja med att vi äntligen har fått vår täljstenskamin på plats. Efter mycket om och men är den igång och förser oss med underbar värme. Här kommer lite foton på spisen.
Mycket täljsten ger bra värme!
Vilken skönhet, jag har varit hos en lokal bonde och beställt 10m3 björkved till nästa säsong. Så nu till våren har vi lite saker att göra. Vi måste snickra ihop en vedbod och sedan det värsta av allt, stapla ved. Men det är så värt det! Man får tacka grannarna för inspirationen. Ser fram emot sänkt elräkning, inte för att jag och Ante gör av med så mycket el, men det finns roligare saker att göra med pengar än betala elräkning! Har kalkylerat lite, 4000sek för uppvärmning per år, och 5000 sek hushållsel per år. Ja tack!!!
Under sportlovet var Benjamin, Jonte och Stina på besök, vi hade mysigt med god mat och utflykter till olika loppisar och självklart Modehuset! Människor från storstäderna uppskattar verkligen lugnet här ute på landet. Checka ut Benjamins nya favoritfordon!
Till helgen börjar Ante renovera vår trappa. Vi har inte riktigt bestämt oss hur vi ska ha det, men förarbetet behöver göras hur eller hur! Då vi ska slipa ner golvet på övervåningen och olja det med mörkt pigment i så sa vi att trappan vore snygg i samma färg. Kommer att bli urläckert, nu äntligen ska trappstegsmattan bort! HATA! Då vi inte har småknattar så ska vi försöka ha trappan så öppen som möjligt!
Vi ska passa på och slipa altanen också när vi ändå håller på, balkongen skulle också behöva sig en omgång. Små projekt som ska göras nu till våren. LÄNGTAR!
Återkommer med mer!
Kram från underbara Öland!

RSS 2.0