>Update<

Wow, snacka om länge sen! Har ju totalt glömt bort bloggen, internet med för den delen. Men nu tänkte jag, idag ska det vara en sån dag då jag sitter och uppdaterar mail, räkningar, blogg och communities.

Känns som att jag inte har haft tid att göra något spännande för att sedan kunna blogga om det. Eller jo, hundträningen har flytit på som vanligt, jag har jobbat mina 40 timmar i veckan och sendan har jag hunnit varit ute  och festat, badat, träffat far och bror och så vidare.

Här på Öland har matte och husse hittat bra ställen att köra sök på, vi har även haft Jonte som figge, huu va skoj vi hade. Ollie var på hugget mer än någonsin. Figgen klanta till sig första gången men där har vi mig att skylla på för att ha gett fel info om vad Jonte ska gör! Gick galant ju! Sedan har vi kört baslydnan ganska intensivt. Promenerat Borgholms smockade gator med människor och hundar och det har funkat superb. Det är verkligen sådana övningar jag och Ollie är lite dåliga på!

De senatse dygnen har både jag och Ante märkt av att Ollie har börjat bete sig lite lustigt, trotsig och dan. Som exempelvis när vi promenerade igår och jag rykte i kopplet och sa fot, då la han sig platt ner på ryggen och började rulla och ignorera både mig och antes kommandon. PUUUH

Får återkomma med mer info senare, för nu blire mat!

Punkieee

"hemma"

Kom tidigt idag in till Kalmar, Ante ville fixa lite saker innan han och Lillen skulle iväg mot Blekinge. Jag klagar inte, såg att mitt paket hade kommit så det första jag gjorde var åka och hämta det. Allt passade perfa, älskar H&M. Billigt och bra!

Efter att Ante åkte satte jag mig framför datorn och började glo på allt jag har missat, två bra filmer som jag kan rekommendera är Blind Date och Black Snake Moan, båda va jättebra! Black Snake Moan är en ny film med hottie Justin Timberlake, Christina Ricci och Samuel L Jackson. Drama i stort sätt genom hela filmen men värd att se!

Jag hann också tröttna på att sitta inne framför datorn så jag tog min lata, trötta hund ut f´ör lite kvällsbad. Ut till Svinö, där vi blir väl mötta av bikers, ett X antal gubbar med snygga hojjar hejjade på oss, tyckte Ollie var så go. De skulle ut och fara utan någon specifik destination. Spännande, Lycka till Er. Bifogar lite foton på badstället och Ollies frivilliga hopp från den hemska bryggan som han undvek ett bra tag nu! Vette sjutton varför han vågade hoppa från den idag, men stolt är jag! Efter det första hoppet kom hopp två, tre, fyra...ja hoppa från bryggan blev kul. Han hoppade till och med på kommando, utan dummie! Får se hur länge det varar!

image51
Take one: Vår badplats idag, någon annans imorrn!

image52
Take two: Hopp in i algerna, Ollie utförde ett perfekt dyk, han blåste tom. ut bubblor!

image53
Take three: Han simmar på bra nu, tar i med benen som f♥n.

image54
Take four: Godis tack! *Matte skuttar av lycka"

image55
Take five: Skakar av.

Thats it folks!

Punkieee

var tog solen vägen?

Äntligen fått tag på lite internet och tid så jag kan uppdatera bloggen. Det har varit en ganska lugn arbetsvecka och jag känner att sommaren kommer att bli kanon. Nu innan högsäsongen startat så är schemat ganska gles, allt startar på riktigt midsommarveckan.

Idag är jag ledig, jag och Ollie helt själva i en 140 kvm lägenhet och det känns något tomt. Cora med familj är i Blekinge, Ante är på jobbet och jag är ledig. Idag har jag tänkt försöka hitta till Borgholms bruksklubb så jag kan träna hunden. Vi har varit på stora fält nere vid havet och tränat och vi är på väg framåt. Tänkte se med Borgholms bruksklubb om de skulla kunna ge mig ett bra pris på medlemskort nu över sommaren.

Ante sticker till SwedenRock på onsdag och jag tänkte åka med ner till Kalmar för att vara "hemma" lite, har inget jobb mellan onsdag och fredag så jag tänkte att jag kan lika väl vara i Kalmar. Väntar otåligt på mitt paket från H&M, men det verkar vara sent. Jag vill ha min bikini, snart är det varmt igen och då vill jag ut och bada. Igår åkte vi till Köpingsvik och traska lite i vattnet, det var inte alls kallt, jag skulle säkert kunna bada om jag hade något att bada i.

Nu kommer lite foton från igår. Höres

image49
image50


Love

Punkieee

RSS 2.0