Har ni fest eller?

Jahapp då var det dags att skriva igen! Inte skrivit på ett tag, haft massor i skolan! Men nu ska vi inte prata om det. Ikväll blire utgång med alla känns det som, Jenni och Febi ska också med, ska bli skönt och shaka loss. its been a while!
Håller på färgar håret, har inte gjort det på evigheter, så länge att mitt hår vuxit ut och blivit klipp! Men nu blir det svart igen! Va på stan med Jennizle och åt lunch och shoppa som få, byxor, skor, väska, smycken, tröjor och en massa annat. Var faktiskt jävligt skönt att slösa en massa pengar på saker man behöver! Ikväll ska vi fira Isabell och sedan till Ernesto. Svårt och bestämma om vi ska ner med cykel eller taxi, men det löser vi säkert! Vi kommer sen möta Jenni och Febi på plats. Enda som bekymrar mig är att Ollie är hemma själv ett bra tag, men skafferiet är fyllt med köttiga ben och grisöron så det kommer nog inte va så jobbigt för honom som jag tror! Ante är ju inte hemma heller....deadline på Öland. Saknar din älskling! Men du kommer snart och får vi hitta på någe kul tillsammans. Jag tror att det är dags och skölja ur håret snart så jag ska gå och förbereda mig och sedan bege mig mot Shell, och en sväng med Ollie så han är åtminstone rastad ordentligt! Höres efter bakfyllan...simma lugnt!



Love

Punkie

No milk today...

Igår var det skoldag, shit shit shit. Har ganska fullt upp nu! Pratade med mamma igår och hon frågade när jag skulle hemåt! Blir nog inte janurimånad iaf, har salstenta den 16e februari. Va ett tag sen jag hade en sån, så plugga plugga plugga! Helvetes kuk fitta fan, csn har ej reggat mig än så jag kan få mina cash! Trodde nämligen jag skulle få dom den här veckan men det verkar inte som det! Man är ju lite pank efter att ha varit i UK och det har varit jul, samtidigt som man fick 2000 för lite! BAAH
Idag är det en sån dag då jag ska ha en storstädning, fint väder, bra humör och ingen skola! Ska nog först på en promis med Ollie!
Va ju helt slut igår efter träningen, tror jag gick och la mig runt 10pm, kan ni tänka er! Fi fan! Froo hoppas det gick bra för dig idag på forumet, you can do it! Det får bli så att du får komma hit så vi kan festa, bara nån helg, det har du tid med! You need to move more south anywho! :D
Satt och lyssna på Tracy Chapman - For you och den påminner mig om nån tid men jag kan ej komma ihåg vilken! Help me out!

Nej ska väl ut och gå en runda nu! Soligt och fint ute!


Love

Punkie

Första skoldagen...

...för 2007! Mår lite lustigt i magen, av någon konstig anledning är jag nervös! Hehe Man växer väl aldrig ifrån nervösiteten på första skoldagen! Ante ska jobba nu några dagar i veckan i Kalmar och det är faktiskt skönt att ha honom hemma lite längre än vanligt! Igår skulle vara en hel pluggdag men jag orkade inte, så det får bli idag istället. Måste stenhårt börja plugga till den här nya kursen! Som jag ser fram emot! Såg att schemat har förändrats baah! Var inte och gymma igår, blev så jääävla sur för att Stella inte hörde av sig tidigare att hon inte kunde! Mådde jävla bra av att gymma i måndags, men märker att jag inte tränat på en hel månad för att jag va helt sluuut! Så igår gick jag en lång runda med Ollie och tränade lite samtidigt! Måste lägga upp ett schema för att jag ska ha tid för allt, blir lätt att jag struntar i vissa saker. Och tro det eller ej så sov jag inte middag igår och kunde gå lägga mig som vanligt! Ska nog göra så framöver, men det blir lätt att man går i ide. Ska väl packa ner min skolväska nu och sen ta och dra mig!
Wish me luck on me first schoolday!


Love

Punkie


Utgång kanske...

Precis nyklippt, kanske blir utgång ikväll med Stella och hennes gäng. Jag har haft en taskig inställning till allt idag, mest utgången. Har ju inget att ta på mig ju, tvätten står i tvättmaskinen sen igår morgon och jag glömde att ta ut den, får tvätta om den imorgon! Med andra ord INGA kläder! Men det lär bli skoj iaf! Ska nog bara hålla mig till öl ikväll och inte blanda så mkt, kan bli knas! Hade egentligen inte tänkt att göra nåt i helgen för att jag har så mkt att plugga men jag gör ett undantag, ante åker till Borgholm imorgon så jag kommer att ha mkt tid över till plugget! Måste städa och tvätta också men det kan jag göra mellan plugget och promenaderna med Ollie!
Hade ett snack med Stella idag och vi kom fram till en massa bra saker, dock har jag tystnadsplikt! hehe

Nej ska väl gå och se om jag kan ha nåt av kläderna i garderoben, hare gött folk


Love

Punkie

Seg som få!

Sitter nu och funderar på att jag ska skita i att sova och göra klart allt...men jag är rastlös kanske bäst och vila lite och sedan sitta med projektet "rest" :P
Varit och promenerat med Stella idag, efter att ha sett London by foot känner man inte av längre att promenader inom Kalmar är särskilt långa! Vi hade ett långt snack om vårat folk och det man kan säga att vi är änna annorlunda! hehe
Sitter just nu lyssnar på Black Sabbath - Evil Woman, har haft den på loop idag, störtskön! haha av någon konstig anledning tänker jag på dig Froo när jag lyssnar på den! haha Inte för att du är Evil men men! :P
Skrev ut mitt schema för kommande kurser och det verkar soft som fan! Jag har ju turen att både Stella och Jenni läst dessa kursen förra terminen, så jag har all litteratur! Lucky me! Tack flickor!

Ska iaf ta och nanna, hörs senare ikväll! Lugn fredagskväll för min del! Alla ni som ska ut Have fun!


Love Punkie

"Evil woman, don't you play your games with me"

Sen kväll med datorn...

Sitter och skriver som en tok, haha nu kanske jag överdriver en aning. Jag kom på att jag måste anmäla mig till en omtenta ganska snart! En tenta som jag egentligen skulle ha klarat men lämnade tentamensalen lite för tidigt tyckte min lärare! Ursh! En recap på vad som har hänt sen sist, Vi var ju i London, för det första fan va överskattad den där staden är. Ser ut som vilken annan storstad i europa om inte fulare, Metropol my ass! Men man måste se allt nån gång i livet. Sammanlagt var det skojigt och resa med ante, kanske nånstans varmare nästa gång älskling! Vi hade någon liten tur med värdret, det regnade bara under dagtid! :P Så suveniren från London blev paraplyna för min och Antes del. Vi såg allt i London man vill se, får återkomma med bilder lite senare, sitter inte vid min dator! Men som man säger, borta bra men hemma bäst! Skön och komma hem där man fortfarande kan köpa cigg under hundralappen iaf!
Ollie trivdes hos Coras familj men han pep som en tok när vi kom hem, av lycka självklart. Nu kommer vi igen i en fas där han har lite svårt och lita på mig, men den passerar också! Uppsatsskriveriet är uppskjutet, även om jag försöker skriva lite ibland så har jag ingen koll på vad jag gör, blir nog bäst och skriva den till våren när man har nya känslor och nytt koll kanske till och med ny inspiration.
Ännu en kväll där jag sitter och gör en massa annat sitället för att plugga, som att skriva i bloggen tex. Aaaa vad ska bli av mig egentligen!?!? Kanske var jag dum och inte började jobba innan jag började med C-uppsatsen men livet blir det du gör den till. Its better to regret something you did then something you didnt do.
Froo du kommer att se att allt löser sig till slut, just seize the day and forget about tomorrow. Vem vet vart man är om 5 år, slösa inte dyrbar tid på att tänka ut hur du ska agera i sådan förväg, det tär på dina krafter. Dessutom har du en större chans att lyckas om du inte planerar så mkt har jag kommit fram till! Heheh Snart blir det väl att man söker sommarjobb också, fan blä men man måste och jag tror att det kommer att gynna mitt psyke. Hoppas att denna sommar blir soft att man har tid för allt och alla. Har ni vägarna förbi tveka inte att stop by n take a swim with me!

Ska nog läsa lite nu men återkommer säkerligen lite senare med fräsha tankar och kanske en annan inställning!


Love
Punkie

Borta i Götet

Framme hos Jonte nu! Äntligen! Kändes som en evighet på tåget men vi kom fram till slut och möttes av en efterläntad människa, Stella! Vi vandrade runt och shoppade lite, ja ja galet och shoppa i Götet när man strax ska bege sig till London men va fan jag hitta en skitsnygg jacka för bara 300 spänn! Cut me some slack! Nu har grabbarna stuckit för att inskaffa pizza och sen blire lite film! Och sen lite gym kanske! Jontes studentbor har det skitfränt, med biljardbord och gym och en massa annat! och allt ingår i hyran, sjukt bra! Imorgon blir det att vakna tidigt, måste vara på Landvetter senast 9! Ursha måste sova snart!
Va tufft och lämna plutten hemma själv! Han föranade något igår och va så sur på oss båda! Ville inte ens sova i sin säng som ligger bredvid mig! Då kan ni tänka er så sur han var! Lilla älskling, som nu är på Öland och har semester hos Cora och människosläktet! :D

Nej nu blire mat, kommer med fler magpirr senare!


Love

RSS 2.0