Damn you 2007

Kan för i helvete inte sova...även fast jag har varit vaken sen 7 am. Ante sover och jag hör honom snarka enda in till vardagsrummet. Av någon konstig anledning blir jag alltid sentimental på nyårsafton. Kanske för att man har så sjukt fina minnen från tidigare år...som tex 2001 när jag och Froo satt och spela skateboardspel på playstation och käka Californication pizzan. Damn we were young! Sitter nu och chattar med Froo om saker och hur knäpp denna värld är...tänkte på att man alltid försöker styra sitt liv in i det rätta spåret men människan är starkare än livet. Känslan är starkare än trygghet och man förblir inte den man trodde man skulle bli! Konstigt värre...när man säger att man inte är redo för saker och ting och nästa dag vaknar man och kan inte känna sig mer redo! Naturens gång antar jag, och hur vi än anstränger oss för att övervinna the allmighty nature kommer vi aldrig få svar på vissa frågor som varför det inte finns alfahanar och alfahonom inom männsikosläktet! Are we all made for eachother?
Målet med morgondagen är att blir så full så man blir sentimental och ringer runt och saknar männsikor! Damn you woman, you got to be far away! Va ett tag sen vi gjorde våra wacky spontana fyllor, wondering the streets tryin to be better we! Är det så här det känns och vara äldre...att man saknar och inte gör mycket åt det. Hade man varit 17 kanske man hade satt sig på en cykel och cyklat! Jag önskar att jag slutar ge mig så lätt för saker jag har bestämmt mig för! Nyårslöftet är Umgås mera med dom man älskar. Tiden är knapp!

Ta hand om varandra och Gott nytt år

Love


Slut med eländet...

Äntligen säger jag, r Julen slut och snart dags att inta 2007. Känner mig som en splittrad tvilling vette fan om jag ska inta 2007 med öppna armar eller gömma mig för den och invänta 2008. Ursh ibland känns allt så hopplöst!
Fick en massa julklappar både jag och ante...en vit/rosa adidaströja, en matberedare, nya bestick, småprylar, våffeljärn, ny plattång, nya skor en massa nytt! :D dock inga pengar kvar! får försöka fixa det nu inför resan och så! Har varit i Borgholm sedan dagen innan julafton, blev lite längre här än planerat men det är skoj. jag och hundarna prövar nya promenadtspår och killarna busar som vanligt. ska tillbax till Kalmar på fredag och börja packa inför resan, måste boka biljetter och se vad som händer nyårsafton. Kanske läggdags nu...skriver mer när jag är hemma!

Ta hand om varandra

Love

Låt framtiden vänta, det finns ögonblick jag först vill återvända till...

Va ju jättelänge sen jag blogg sist, men nu har jag så mkt att blogga att jag får ta det i omgångar. Förra veckan som de flesta vet var jag och Froo på Red Hot Chili Peppers koncert i Stockholm, och det var det mest underbara jag har upplevt på länge. Låtarna var bra, publiken var bra, stämmningen, kylan, maten ja precis allt. Globen blev fullsmockad två dagar i rad, fylld av underbara fans! Här får ni ett litet smakprov.


89811-12

Uppsatsarbetet har legat lågt nu, tiden har bara inte känts rätt men jag får stå för konsekvenserna senare under våren. Trippel kurser att plugga! Wieee
Imorgon blire en massa shopping med grabbarna och sedan lite pimpel hemma med Ante och lillebror! Ser fram emot julen på något konstigt vänster...bara komma bort lite. Nyår är bestämt, då vi ska vara på Tullslätten och jag ska försöka tvinga hit Stella från Borås och join us! Issa är sugen + några andra av hennes vänner.
Hela veckan har känts som ett år...ante har varit iväg och jag och ollie + katterna har bara slappat. Men tråkigt samtidigt, inte så kul när man inte har nån att ge sig på i sin egen storlek! hehe
Nyårslöftet är att hålla ut ett ojämnt år och to hell with the rest.

My favorite quote of the year: " Ögonblicket har inga ord. Men bara ögonblicket är värt att leva för."


Ta hand om varandra

Punkieee

Äntligen

Herre gud vart har tiden tagit vägen!? Det är ju Jul snart, jag står stilla medan allt omkring mig rör sig i 200km/h. Jag försöker tänka tillbaka så jag åtminstone vet var tiden har gått men jag dras tillbaka till oktober...men hallå november då? Jag måste ju ha gjort något under novembermånad!
Imorrn åker jag och Ollie till Norrköping, va ett tag sen jag var hemma sist. saknat mamma och pappa och Benjamin. Ska bli kul och får umgås med dom lite också! Inget firande till Red Hot Chili Peppers, det vill säga tisdag nästa vecka. Önskar att jag slapp köra egentligen, då skulle supa sönder mig men jag tror jag låter bli. Ska bli Ollies första tågtur, men jag har förberett med spypåsar...inte för att han är åksjuk i bil men man vet aldrig! Han är ju som min lilla bebis!
Om drygt en månad åker jag och Ante till London, och jag bara längtar! Det blir vår första egna semester bara jag och Ante. Den 5e januari lyfter vi från Landvetter, Göteborg och jag får pirr i magen jag bara tänker på det. Finns så mycket jag vill se och smaka! :D Vi kommer vara bosatta i ett litet hotell three blocks från Hyde park, och jag bara måste få se den parken...mina älsklingar har spelat där...men sen vilket band har inte, but that aint the point.
Sitter och funderar på att Ollie fyller ETT år om en vecka...exakt. Känns som om han har funnits vid min sida för alltid. 10 månader sen han trampade in i vårat hem och busade upp katterna och vände och vred på vår vardag. Ibland har stunder med Ollie bara kännts hopplösa men vi går framåt nu mer än någonsin. Man ser att han börjar mogna psykiskt och det gillar vi!

Sitter ofta och funderar vad som kommer att hända snart efter att skolan är slut. Jag har kommit fram med mig själv att Norrköping är ett avslutat kapitel i mitt liv, och att lämna staden när man var på topp i psyket var det bästa jag någonsin kunnat göra! Vilka fler städer kommer att öppna sina dörrar? Östergötland är ett måste hur som...det har varit mitt hem i mer än hälften av mitt liv.


Nej ska inte sitta och skriva nån bok inte, men jag skulle kunna!

God Jul och hoppas att det nya året medför mer lycka åt alla!
Spread some fairydust over out lost souls.


Ivanna





89811-11

Ollie 8 veckor gammal...


RSS 2.0