Varma sommardag!

Den här värmen har man inte upplevt på många många år i sverige! Vi har emellanåt fått ha igång AC:n. Jonte och Stina är hos oss och vi njuter av gemensam semester. Vi har upplevt norra Öland och solat och badat, nu i veckan får det bli södra Öland och mer sol och bad. Idag har meteorologerna varnat för varmaste dagen hittills. Ante, Jonte och Stina är på auktion i Gårdby, jag är hemma med hundarna och packar beachbagsen. Idag måste vi vara länge på stranden för annars dör jag av värmen, det fläktar alltid mer vid havet och sedan kan man svalka sig när man känner för det. Till helgen ska vi till Östergötland och hälsa på M&P Far och Benjamin och sedan ska vi söderut igen. Vi ska stanna till i Ankarsrum och lämna av Tjorven som ska vara hos oss några dagar så matte och husse kan gå på Visfestivalen. Ska bli skoj och träffa hennes del av familjen. Mycket på gång nu! Vad lustigt det känns, har haft semester i knappt en vecka och det känns som en evighet! Underlig känsla! Måste bara tillägga att jag älskar min familj, ingen nämnd ingen glömd. Ut i solen! PRM

Ny Design

Sitter och gör om designen lite. Ganska komiskt att jag letar efter olika designer på webben när man har en alldeles egen Grafisk formgivare hemma. Det får gå för denna gång. Det börjar värmas upp rejält ute, bada bada bada! Pöss

Första semesterdagen...

Vilken underbar måndag, tidigt uppe då jag somnade som om jag skulle jobba idag! Men nej, dricker kaffe och lyssnar på Alanis Morissette. Ante sover fortfarande, jag ska ner till Färjestaden strax glömde att köpa cigg igår så jag får skylla mig själv!
Idag kan man vistas i solen igen efter helgens bränna! Den känns fortfarande, men inte lika illa som i lördags och söndags! Konstigt, att man aldrig lär sig! Hörde första syrsan igår, brings me back to youth.
Kom på att jag och ante måste börja snickra vedbod snart! Jag hittade en ritning i Vi i Villa som är jättefin, måste leta fram den dock. Vi måste få in minst 10 kubikmeter ved, som vi ska få i slutet av juli!


I can be an asshole of the grandest kind 
I can withhold like it’s going out of style 
I can be the moodiest baby and you’ve never met anyone 
who is as negative as I am sometimes

I am the wisest woman you've ever met. 
I am the kindest soul with whom you've connected. 
I have the bravest heart that you've ever seen 
And you've never met anyone 
Who's as positive as I am sometimes.

You see everything, you see every part 
You see all my light and you love my dark 
You dig everything of which I'm ashamed 
There's not anything to which you can’t relate 
And you’re still here 

I blame everyone else, not my own partaking 
My passive-aggressiveness can be devastating 
I'm terrified and mistrusting 
And you’ve never met anyone as, 
As closed down as I am sometimes.

You see everything, you see every part 
You see all my light and you love my dark 
You dig everything of which I'm ashamed 
There's not anything to which you can’t relate 
And you’re still here 

What I resist, persists, and speaks louder than I know 
What I resist, you love, no matter how low or high I go 

I'm the funniest woman you've ever known. 
I am the dullest woman you've ever known. 
I'm the most gorgeous woman you've ever known 
And you've never met anyone as, as everything as I am sometimes.

You see everything, you see every part 
You see all my light and you love my dark 
You dig everything of which I'm ashamed 
There's not anything to which you can’t relate 
And you’re still here 

And you’re still here 
And you're still here...

Uppdatering

Ja, har bara fyra arbetstimmar kvar innan semestern tar fart! Den här veckan har min kropp gått i någon dvala, den har börjat gå ner i varv och förbereda sig inför ledighet! Jag ska börja blogga lite mer frekvent nu under semestern. Jag, Ante och Ollie ska ut och bila runt i Sverige, det finns ställen från barndomen som jag vill tillbaka till, som tex. Varamonbadet, Bona och framförallt Sörsjön! Släkt och vänner ska hälsas på, J och S och Korven kommer till oss nästa vecka, och sedan ska vi upp till M&P och S&K. Far och Benjamin är inräknade självklart!
Midsommarhelgen firades med familj och vänner, det var min jobbarhelg men jag hade sånt flyt och bra arbetspass så jag ska inte klaga! Vi drack gott och åt gott och badade i havet! Denna Ö ger mig liv!
Jag fick chansen och träffa J Benjamins "something", ;) Skön och jordnära tjej som jag verkligen klickade med. Benjamin passade på och laga min bil, bromsarna fick bytas. Vilken trygghet och ha två bilmekaniker nära sig! Huset var fullt och helt plötsligt på måndag kändes det helt öde, inga barn som springer, inga hundar som stimmar och ingen bror! Men snart är vi där igen! Super till det och umgås!
Idag ska jag och A, grannen dricka drinkar och fira in semestern så som den ska firas. Imorgon har vi bestämt att vi ska till Bjärby och bada, vi ska packa matsäck och dricka och sedan bara vara på stranden! Måste hitta Antes popuptält, riktigt smidigt att ha det med sig när man är iväg en hel dag!
Nähe nu ska jag hoppa in i uniformen och jobba mina sista timmar!


RSS 2.0