Hemåt...

Idag, äntligen åker jag upp till Peking. Har varit så länge sen jag va hemma. Längtat efter alla som f♥n, visst det blir bara lite snabbt över helgen men i slutet av månaden ska vi upp igen. Ante ska med då och hälsa på sina kompisar i Linköping. Tycker egentligen att det är jobbigt att åka till Norrköping bara över helgen, men nu får det bli så. Ante stannar hemma med djuren då jag ska ha med mig massa saker från mamma tillbaks till Kalmar.

Den här veckan har gått så fort, två dagar i skolan och resten av dagarna har jag och Ollie spenderat i skogen plockat svamp. Så nu har vi massa trattisar på torkning. Mumma!

Sånt pucko som man är, och glömt skicka in ansökan om studiemedel. Men nu äntligen idag fick jag lämna studieförsäkran. Så cashen kommer väl nån gång nästa vecka. Då ska det inhandlas nya sängbord, tv-bänk och förhoppningsvis en ny plasmaTV! WOOHHOOOO

Nej nu ska man väl ta och duscha, Isabelle ringer väl när som, hon ska nämligen upp till Norrköping hon med. Eller Linköping. Men men alltid skoj med sällskap på den tråkiga E22:n.

Hare gött nu återkommmer med foton från norrpan!

Kiss

RSS 2.0