Uttråkad...

Nyvaken och känner att allt kittlar i kroppen, känner mig jättepeppad för att gå ut ikväll!!! Idag spenderades egen quality time på stan, hur skönt är det inte att gå på stan själv och inte ha någon att invänta eller kommentera. Självklart inleddes stan med Monki, känns som jag numera inte behöver skriva det, hittade två jättesöta toppar. Här är kruxet, jag hittade först den ena och sedan den andra, visade sig att det är samma tröja olika färg. Jag tyckte båda var fina så båda fick följa med mig hem! Tycker sånt är tråkigt egentligen, men det händer bara på Monki, jag har hittat mina favvisar!

Efter Monki och en latte fortsatte jag min jakt efter snygga pumps, den här staden är hopplös när det gäller skor...vill inte ha nåt fancy men inget för 299 spänn som jag vet går sönder efter en kväll i Kalmar. ARGHHH!

Det var sjukt med folk på stan, och när jag sprang förbi jobbet verkade tågen fullbokade. Snacka om galen helg! Tur att man är ledig! 


Snygg man är då när man precis vaknat! Kill me!


Måste skaka av mig krypen, återkommer!

Jobbar för fullt...

Nja eller kanske inte, sitter just nu i Alvesta och har tre timmars uppehåll. Tänkte jag skulle passa på och skriva av mig lite, inte för att det har varit händelserika dagar utan just för skrivandets skull. Har långhelg ledigt, ska bli så jäkla skönt att ha luppen hemma så vi kan rensa källaren och packa ner det vi ska ha med oss. Pratade om inflyttningsdatum och preliminärt har vi sagt Nationaldagshelgen. Inte så långt kvar direkt, men bra helg för då drar jag på semester!!!

Pratade med Isa idag och sikkan är suuk. Får hoppas hon tillfrisknar snart så vi kan busa i helgen. Känner mig faktiskt på riktigt bushumör. HJÄLP!


På söndag ska jag till min mor för jag har utbildning i Malmö måndag och då blir det passande för jag är ledig tisdag onsdag. Ska bli skönt och träffas och mysa bara vi två. Ska passa på och hjälpa henne med huset och så blir det skönt för luppen och vara ute i trädgården!


Ska väl ta och glo på burken, återkommer om helgens planer....Puss


Runt Öland på en dag...

Igår bestämde vi träff, jag Isa, Åsa och Sara en tripp på Öland. Vi hade med oss Ollie och Svante, en liten lurvig sak. Söt som få. Shitzu på 8 år, som Ollie tyckte väldigt mycket om, Svante påminde nog om Ludde, mormors hund. Vi körde mot ölandsbron och sedan mot östra sidan. 

Vi körde väldigt lugnt för att hinna se vår fina Ö. Här kommer lite bildbevis på hur fint det är på Öland sommartid.









Efter ett par timmars körning, blev damerna hungriga och åkte mot Borgholm och Pappa Blå. Alla fick i sig en varsin pizza, till och med Ollie och Svante. Det var dundergott och alla njöt förutom Isa som var bakfull från gårdagen. Onsdags slutade jag klockan 22oo och fick ryck på att göra något. Ringde till damerna och alla var på. Vi bestämde oss att bara tag med en hundring var för att vara på den säkra sidan att vi skulle kunna GÅ hem. Det slutade inte riktigt så, vi drog i oss en halv liter vin var och sedan blev det bira och cider. Och Isa började himla med ögona tidigt på kvällen. hehe NOOB! Men skoj hade vi!

Igår kväll ringer Hampus och vill ta nån öl på stan, men jag kände att jag fick nog i onsdags, hehe. Hoppas ni hade skoj! 


Snart kommer Froo och Tina från Norrköping. Froo ska på intervju på Öland så vi håller alla tummar och tår. För får hon det ska hon bo hos oss över sommarn. Måste fylla ut huset. På tal om huset så körde vi förbi den igår och gud vilken underbar trädgård. Vill flytta NUU!!!! Är så trött på den här röran vi lever i, det mesta är nerpackat och tomt känns det. Jag prioriterar inte direkt att det ska se fint ut hemma. Får överleva med skiten nån vecka till.

Nu ska jag klä på mig och kanske sminka mig lite, ser för djävlig ut.

Ta hand om varandra

Punkieee

18 for the rest of our lives...

Idag fyller froo 25, satt och tänkte på gitarrtårtan hon fick när hon fyllde 18. Det känns länge sen men samtidigt inte, måste nog vara för vi är forever youthanized med Red Hot Chili Peppers. Ålderstecknen är endast synliga på kroppen, något slappare och rynkigare. Men skallen fortfarande endast 18. 

Känner mig väldigt seg idag, känns inte som att jag kommer orka lyfta en penna ens än gång. Men så får det vara, det är nog inte ment to be att jag ska packa idag. Men imorgon så! Då kommer nog Sara på besök, då ska vi leka. Såg att jag har tvättid imorrn med, det får bli Antes tur den här gången. Ursh mycket vuxna saker man ska göra...me no likee.

Att jobba sena nätter hela veckan känns inte heller tröstande. Fredag blir eventuellt bussersättning med sista tåget, banarbete osv. Men det löser sig! 

Den här helgen åker ante på klassreunion, jag och froo sa att nästa år är det vår tur och då fan! I RHCP t-shirts som om inget förändrats se sista 10 åren. Men när jag tänker efter så har inte mycket förändrats, we are still the same, i just live in a different place. 

We got by, though we never needed much
A sliver of hope, no diamond rings
We got high, it was heaven it was hell
Flying over them, with broken wings

We're just ordinary people, you and me
Time will turn us into statues, eventually
Oh, just two ordinary people, you and me
Time will turn us into statues, eventually


Over n Out

Punkiee

Sleepless in Kalmar...

Med tanke på hur sent jag jobbade igår så är jag ovanligt tidig. Det jobbiga blir när man känner sig utvilad samtidigt som trött. Ersh jag kan nog inte förklara hur en crazy mind works. När det är en sådan underbar morgon kan man inget än vara glad och positiv och känna sommaren krypa in på en. 



Soluppgång på riktigt.


"We can park the van and walk to town 
Find the cheapest bottle of wine that we could find 
And talk about the road behind 
How getting lost is not a waste of time"

Götet...

Sitter och väntar in tiden, är fruktansvärt trött. Haft Sushidebut idag. Det är nog en sak jag kan lära mig att äta. Kan inte påstå att det var dundergott, men jag överlevde. Nej, jag började inte gråta igen!

Snart är det dags att bege sig hemåt, blir nog rätt sent ikväll, om allt går som det ska så är vi hemma runt 22oo. Imorrn blir det ytterligare en sen kvällstur. Kill me!!!!

Ska ut och förbereda mig

Love

Work work...

Foo fighters - Aurora

Hell yeah I remember Aurora...


på skrivhumör, på återseende!


Punkieee

Tillåtelse att finnas där...

Ska börja jobba om några timmar tänkte att jag skulle städa lite innan, men det får luppen ta hand om. Jag somnade som en stock igår, sedan blir jag väckt av Ollie som vill ut och kissa strax innan klockan 3.oo. Tror du jag kunde somna om efter ha sett solen på väg upp och fått i mig en rejäl dos frisk luft. Det fick bli några avsnitt av the Office. 

Efter allt som hänt så tänker jag inte ge mig, så lätt blir du inte av med mig. If you walk out on me, i'll walk after you. Inte så att vi inte bråkat innan. Tror nämligen jag är den sista på denna planet som inte letar intresse i mina vänner. Vill bara ha en liten del av det vi en gång hade, vi är två individer med twisted minds. 

Får nog planera ut någonting bra för att fixa allt, nu ska jag nog ta en rökpaus.



Love 



Byttan---

Fullsmockat av trevligt folk...jag hade skoj första halvan i alla fall. Orka med all drama, allt har nog stigit dig åt helvete! Men efter alla vänner har man lärt sig att allt pays back! Vi klarar oss ska du se. Tomorrow I'll go out and find another you! 

Man inser att vänner, kompisar och folk omkring 'en skiftar efter läget. Alla har vi något intresse i det men Ditt var allt för stort! Låt min karl vara!!!

In bed with my love, and you?


Peace!

Snart så smäller det...

Jag tänkte att jag skulle uppdatera bloggen innan det är försent, eller man blir för full! Funderat på ett tag vad jag ska ha på mig, jag måste ju tänka på att jag ska köra brännboll och sedan ut. Så då får det bli två uppsättningar! Kanske kan gå som jag är till Skälbyhänget och sedan ha blåa från monki! 

Jag och Ante var en sväng nere på stan, sjukt mycket folk från kagg som säljer någon tidning som jag har glömt namnet på. Man blir ju riktigt störd av femtioelva ungar som vill få tidningen sålt. Men jag kom hem med en ny grå tröja från monki, då jag reklamerade den gamla då den krympte i tvätten. Det är aldrig några problem med monki-personal! 
Ante hittade Nudie jeans, skitsnygga stuprör på Companiet! Efter en trevlig men ganska snabb lunch på stan åkte vi till maxi för att införskaffa det sista inför grillningen. Smooth!!



Medan jag skriver tar jag lite spontana bilder med Iphonen och postar här, vädret är lite skevt idag. Men vi får hoppas på att det håller i sig.  Titta inte in dom skitiga fönsterrutorna! Jag har inga obligationer, bara prioriteringar!


Slutligen lite mongobilder på en själv...





Nu ser jag den hemska tapeten. Ska bli gutt och slippa den! 

18oo Skälby, be there or be squear! 

LOvE

Ivanna

grå

Man blir ju trött av det gråa vädret...skulle det inte vara soligt idag?! Dio håller med, slappar som aldrig förr!



Klarvaken...

Ja jag vet inte riktigt varför, inte så jag gick och la mig tidigt. Tror att jag sovit sammanlagt 4 timmar, 2 timmar åt gången. Ibland har man sådana lustiga mornar. Sitter med en stoor kopp kaffe och Foo Fighters....tror jag jag håller på bli insane! Tittar ut genom fönstret och ser löven leka med varandra i vinden, solen tittar fram och jag är hel igen. 

Vårdofterna tar en tillbaka, way back. När man fortfarande räknades som ungdom på spånkan. Saknar parkerna och det eviga gigglandet! "A half each and one together". Miss you babe!

När man sitter och skriver på sin fina macbook och röker samtidigt känner man sig lite som Carrie i Sex and the City. Saknar skrivandet, forskandet, resultaten från skolan! Trodde aldrig jag skulle säga det. 








Alvesta en fredagkväll...

Äntligen har man tagit sig till staden gud glömde. Tydligen är det en hel del förseningar och mitt horoskop sa att jag skulle få jobba längre än väntat. Vill bara hem nu, dock en och en halv timme kvar. Ante ska ut och paddla kanot, läskigt när man inte kan bada riktigt än. Det måste ju vara svinkallt i havet nu jue! But ask me again in a couple of months.

Tänker på morgondagen och får riktiga pirr i magen! Isa anar byttan, men jag har funderat på det där och där kan man inte dansa. Kan, kan man väl men man föredrar ju alltid att sitta ute och njuta av Rosé!

Hoppas att peaken blir högre än i onsdags! Girls just wanna have fun!

Imorrn är det en hel del som måste införskaffas! Mat och spel och sprit och eventuellt något mer. Funderar på att ha på mig blåa oversizen från Monki och sedan pimp it upp with some jewlz! Måste in till stan också och reklamera en tröja som krympt till max! Onormalt!


Låt oss leka som förr!


Ursh...

Är inte alls motiverad för att jobba idag. Skulle vilja fortsätta hänga på balkongen och mysa. Har haft en underbar dag med Foo Fighters. Nu har jag hittat billigt brännbollsset på Jula för fjuttiga 79:-. Isa bangade hamburgare, så vi får se vad det blir för vår del, men jag kom på det. VILKEN GRILL SKA VI GRILLA PÅ?!

Hör av mig från Alvesta.

*going away on a crazy train*




Nya tag...

Har under en väldigt lång period funderat på att plocka upp bloggandet igen. Har känt att blogga har blivit en trend vilket gjorde att jag slutade på heltid. Att sitta och skriva kan vara så avslappnande, men samtidigt väldigt sårbart. 

Jag försöker och brukar faktiskt inte blanda in namn, människor,  givetvis men längre behöver vi inte gå. 

Dagen började väldigt tidigt med att köra en vän till flyget, när jag satt hemma och drack mitt kaffe i väntan på tiden, bestämde jag mig för att ta med hundgodis, älgkött och stanna till på brukshundsklubben. Märkte direkt på Ollie att han tyckte det var länge sen vi var där, numera tränar vi mest genom att cykla och något på fälten bakom husen. Men Ollies skärpa på bruksplan förvånade mig. Dom senaste månaderna har jag äntligen fått hunden jag letat efter. Ollie har minsann mognat och blivit lyhörd. Visst luktar andras kiss fortfarande gott men utan stirret, har äntligen lyckats träna bort bordercollin i honom. 

Snart bär det av, flytten närmar sig med enorma steg och vi har inte ens börjat. Gaah! Fördelen är att huset är stort och vi inte har så mycket möbler i lägenheten. Men självklart ska man ta och passa på och rensa. Äntligen en egen trädgård med en lös springande hund och bara ett stenkast till havet. Allt enligt kriterierna. 

Den här sommarn känns bra, mycket familj och vänner på besök i huset. Jag och några har redan tjuvstartat med rosé och byttan. This is Life. And i never wanna grow old. Folk omkring en har lärt sig att här festas det utan gränser, med andra ord tills vi stupar av skratt eller fylla. Hur kan man bete sig så gammal när man är yngre?! Du får en chans att lyckas och det är livet, slösa inte bort dyrbar tid på hålla tillbaka, morgondagen har inget att erbjuda mig om jag inte finns. 

Varför ska alla vara så seriösa, leva på halvtid och bara låta åren rinna förbi. Det är väl nu man lever, nu och när man blir pensionär. Är det bra jag som har löst livets gåta?!

Sometimes im good, but when im bad im even better.

Partners in Crime

PunkRockMama

RSS 2.0