Norrköping, helgen efter...

Äntligen är jag i Norrköping, haft riktigt skoj sen jag kom hit. Jag och Azra har hunnit med massa busheter, bråka med folk ute, supa, tönta oss, ja you name it. Sitter här och ska dra mig mot Campus och börja plugga, det är inte semester alla dagar! :P Men de flesta! Azra tjatar på mig att vi ska åka till Södertälje! :P hehe skulle vi la kunna göra! Om det inte är nåt ghetto vi ska till! :P
Jag saknar min plutt...Pussas! Varför finns hundsnack för? ÅÅÅ vissa männsikor borde dö! Jag fattar inte varför folk hakar upp sig på djur och sånt. Jävla sjuka fan! FYYYYY!
Nej nu måste jag ut och lugna mig och sedan mot campus!

Love

Punkie

PS Ollie ger tassen! :P

Dagen innan fredagen...

Ja, då var blir det dags att uppdatera ännu en gång. Har fått mkt gjort den här veckan, varit i skolan, fått mina stövlar trasiga, slösat pengar, druckit en massa kaffe. Puuh :P Idag blir det att städa bilen och tvätta här hemma samt packa ner lite saker. Blir en minilång resa upp till Norrköping på fredag. Försöker få tag på Ante men ingen tur. Måste se så han ska med imorgon, annars kan jag åka hem riktigt tidigt. Uppdatering fick precis tag på han, och han ska med, målet är att lämna Kalmar runt 4 tiden. Lite småläskigt när det ska vara snöstorm imorrn! Buhu.
Satt inatt skapligt länge och chatta med Froo och webcamma som ett mojje. :P Kom in på Anthony Kiedis och gud vad jag saknar att vara liten och helt besatt av den karln. Ni förstår nog varför! :D

89811-16



Nej nu ska jag skriva lista på vad som ska med, sen blire ut och städa bilfan!


Love

Punkieee

Tentaslask...

Äntligen tog eländet slut i fredags, tid 1700. Kändes helt oki, jag hade iaf läst på rätt saker sen får vi se vad min lärare tycker om insatsen. Från fredag till lördag sov jag i 13 timmar och det behövdes. Igår missade vi sökträningen men får ta igen den nån annan gång. Igår stack vi till antes folk och åt semlor och Ollie fick leka med Cora, som för övrigt löpte men Ollie verkade inte bry sig särskilt mkt. Inte många dagar nu tills jag ska till Norrköping. Saknar att umgås med min familj "all-inclusive". :D Kommer sakna AnteBante nåt otroligt då han ska tillbax till jobbet, kommer förmodligen inte träffa honom på ett bra jäkla tag. Han stannade på Öland idag, för att jobba hela veckan där. Buhuhu. "he is more than a man he's a shiny golden god" ;)
Ikväll blir det film för en och sedan sömn för två, Ollie får lov och sova med sin matte när husse är borta!
Tisdag börjar nya kurser, jag fick de flesta böcker från Jenni, tack baby! Nä nu ska jag se vad som finns på nätet sen film.


Love

Punkieee

"Hey anti-christ-er, Beelzeboss,
we know your weakness our rocket-sauce
we rock the casbah, and blow your mind
we will defeat you, for all mankind
you hold the scepter,
we hold the key
you are the devil,
we are the D"

froo_shon_tay

Artist:Tenacious d
Song:Dude (I Totally Miss You)
Album:The Pick Of Destiny


dude, i totally miss you
i really fucking miss you
i'm all alone,
all the time, all the time

dude, i totally miss you
the things we did together
where have you gone?

totally miss the honesty
and special times, and honestly
i totally miss the fucked up thing ya do

dude, i totally miss you
i totally miss you
dude, i totally miss you
all the time

ahhhhhhhhhh, aaaaaah
ahhhhhhhhhhhh, aaaaaah
aah ya-he haaa.

totally miss the honesty
and special times, and honestly
i totally miss the fucked up thing ya do

dude, i totally miss you
i totally miss you
dude, i totally miss you
all the time


You so gotta listen to this song babe, it takes you back to the old times! He dont say much but its in the way he says it! Ahhh and you so gotta watch their movie The pick of destiny, very good actually! Kisses


Love

Punkie

Hundutmaning

Var är hunden född?

Hemma hos Jeanette och Andreas i Vassmolösa

Hundens favoritgodis?
Frolic och bacon

Hur många egna halsband och koppel har hunden?
För många kan jag tycka! 
1 retriverkoppel
1 skinnkoppel med halsband
1 tygkoppel
1 Flexi koppel
1 hurtta halsband
Sele
2 skärphalsband
5 stryphalsband, några för små sen valpstadiet

Hur ser hundens förhållande till vatten ut?
Ollie älskar att bada i sjöar och hav, inget annat faller honom i smaken! Nån gång har det hänt att han plaskat i karet!

Har hunden några kläder?
Jupp, halsduk och täcke!

Har hunden något speciellt kännetecken som skiljer den från andra hundar av samma ras/färg?
hmm nej inte direkt, bautatassar kanske det

Hur reagerade övriga flocken (två- och fyrbenta) när den nya hunden flyttade in?
Husse överraskad, Ollie blev en Alla hjärtans dag present!

Vad är/skulle vara den absolut bästa belöningen hunden kan få?
Bus med matte inklusive rep eller boll.

Vad är det bästa hunden vet?
Matte (Husse surar)


Vad är det värsta hunden vet?
Att husse och matte går hemifrån och lämnar Ollie själv!


Har hunden någon alldeles speciell egenhet?
Ollie tigger och smek och kliande!


Något hyss som hunden pysslar med?
Just nu har han fått nån fason att riva ner jackorna som hänger i hallen! Aldrig gjort förr!

Var sover hunden på natten?
I sin korg bredvid sängen eller under sängen.

Vad får hunden för foder?
BIS, Lamm och Ris


Hur reagerar hunden när den får några dagars vila?
GALEN! Måste kuta massa!


Vad tror du skulle vara hundens drömtillvaro?
Kunna vara med med sina buskompisar, Cora och Isa för alltid.

Minst fyra hundar att skicka vidare detta till
Skickar tillbax till Sigge, Zombie, Isa, Viggo, Boss, och alla andra


Evil book...

Kommer in nyss med Ollie, ja jag vet det är sent och man ska inte vara ute själv speciellt inte på en fredagnatt, men jag har Ollie, luuugn. Som förresten skällde sönder sig på en Buddha snögubbe mina grannar gjort precis utanför oss! Haha jag garva så jag tjöt, och när vi väl hälsade på Buddhan för att han skulle se att han inte var farlig, lyfte han benet galant och pissade ner halva Buddhan! Ja ibland önskar jag att jag vore en hund.
Har suttit hela veckan och pluggat som en tok, sena nätter eller tidiga morgonar, upp till och bestämma men har inte sovit normalt på en vecka iaf, går nästan och lägger mig när Ante går upp för att ta sig till jobbet. Men man hoppas på ett klart G iaf, sen om jag inte får det, kommer jag bli jäääävla sur. Anywho Ante blev kvar hemma idag, magont och sånt, tråkigt och kul. Så idag försvann jag och Stella till Ikea för jag behövde en termos, och jag kom hem med en massa annat med ingen termos, får sticka dit imorrn igen ursh. Kan tänka mig att det kommer vara skapligt mycket folk där. Under veckan har det också sökts sommarjobb, och jag vill jag vill jag vill verkligen jobba den här sommaren. Please!
Och snön är helt underbar, önskar jag hade mina termobyxor här, får ta med dom ner när jag åker hem. Hur som hör jag inte av mig så är det tentaplugg som gäller so wish me luck. Nu ska jag se ett nytt avsnitt av Ugly Betty och sen fortsätta plugga! Uppdaterar om jag kommer på nåt mer och skriva.


Ta hand om varandra


Punkie

Lugna helg

Imorse vaknade både jag och ante 6:oo på morgonen för en viss herre hade bajsat precis innanför ytterdörren, dålig i magen. Som tur är kom vi fram till varför Ollie har varit extremt lös i magen, jag var dum och köpte blötmat och läste inte noggrannt att det fanns lever i, ursha, sånt som Ollies mage inte tål. Men idag såg det bättre ut och nu får man vara mer försiktig!
Runt 10 tiden tog vi vårat pick och pack och begav oss ut i solen, Stella följde med på en nästan 2 timmars promenad. På vägen till Tyska bruket stannade vi förbi Granngården och inköpte ett flexikoppel åt Ollie, och vilken lycka. Fick tipset från Hanna att det skulle vara skönt och ha ett när vi har Husse promenader samt övriga långpromenader. Så nu tipsar jag tillbaka om att ett 5meters flexi för max 50kg kostar 214kr på Granngården :D
Skulle ha pluggat idag också men det får bli nu, det har varit så otroligt vackert väder ute så jag och Ollie va ute igen vid 2 tiden för en kort runda runt Skälby, hälsa på djuren, hästarna mest. Alla sover nu, inklusive ante så jag ska passa på plugga som få. Djuren sover också, en hel katthög som ni ser. Nej ska väl se slutet på Armageddon och sen läsa tråkig kursbok.

Love

Punkie



89811-15
Katthög i dess bästa form, Starla och Ozzy nannar...

Fredag...

Gud vad jag har pluggat denna vecka, och jag är riktigt stolt över mig själv! Tuff vissa gånger men jag har klarat det och jag kommer att klara tentan. Har pratat med min pappa och han har bokat in besikten till bilen, så jag ska till Norrköping den 23e februari och kommer att stanna till 7e mars. Kommer att ta n riktigt lång semester, eller semester kommer det nog inte att vara för att jag kommer att plugga men, slippa Kalmar lite. Ante ska med mig upp och vara hos Daniel medan jag ska vara med min familj! Froo måste hjälpa mig med tillgång till Campus finaste plugglokaler. Ta mig fan vad det ska pluggas.  Hundträningen har också blommat upp, har kommit igång men lydnaden nu, sen Hanna sa att vi skulle visa upp våra färdigheter för en supertränare på Öland, så nu är man peppad. Vi ska nämligen ta en kurs tillsammans så vi besparar bensinpengar och dylikt. Hundarna fungerar så bra så man kan ta en bil. Woohoo! Idag var det sökträning men Hanna, Karin och Helena, och alla hundar skötte sig utmärkt. Ollie fick testa rullen för första gången och han hajjade det direkt. Blev riktigt stolt över honom! Senare under dagen har det tvättats, städats och segats. Skulle ha läst två kapitel i boken men får läsa fyra imorrn! Phew! Nu ska jag sätta mig framför tv:n och kolla på Rocky IV, min hjälte, tror allas hjälte på ett sätt eller annat! Får uppdatera lite oftare men kort och så, blev lite knas på söket idag så jag tog bara kort på Elsa. Nästa gång! Här kommer ett från dagens träning. Gulle gull kort!Love yaPunkie


89811-14

RSS 2.0