23e och inte en dag äldre...

Ja där ser man, 23e. Visare har jag blitt, vad finns det mer att hämta? Jag vill stanna nu och inte åldras en sekund. Ja, ja det går inte men tänk vad skönt det hade blitt, om man kunde stanna kvar i en självvald ålder då man mår som bäst!

Dagarna bara försvinner känns det som! imorrn blire iaf någon form av kalas, med någon form av bakelse! Får ta igen allt i helgen som kommer. Ante skulle inte med så Ollie får stanna med husse medan matte är iväg. Ska inte vara några problem. Bara skönare för Ollie slipper han åka i den fördömda bilen. Ny bil när kommer du?

Nu blire sova, trötter blir man med åren.

image72

Vacker höstdag i skogen med familj. hoppas ingen tar illa upp för hans snorre tittar fram. Det är en hund lixom!

On my way and back...

Det här kan bara inte hända, hur glömmer man bort att man har en blogg och en massa nya foton att ladda upp! Det händer bara inte!

Det har hänt en massa jag har hunnit åka till Kroatien på bröllop och sen tillbaka, solat och badat. Slutat skolan,gjort mig redo för jobb. Just nu är vi mest upptagna med att hitta en ny bil, pappa letar för fullt. Men vi har bestämt oss för Volvo, antingen V70 eller V40. Det lutar mer åt V40 om jag får vara ärlig.

Medan jag var borta med familj var Ollie kvar med husse och katten. Han hade också Stella som hjälpmatte. Det gick hur bra som helst. Den här veckan medan jag har varit hemma har vi hittat på en massa bus, både ute i skogen och på hemmaplan. Många promenader har spenderats med lilla Åke och hans familj. Ollie är så go mot den lilla valpen, känns tröstande då det kanske kommer en till familjemedlem. Inte än dock, men definitivt en till hårboll.

I lödags var det partytajm med brudarna igen...känns som det är det enda vi gör nu för tiden. Fyra överalkoholiserade brudar i ett och samma gäng kan inte vara bra! Men kul har vi. Nu till helgen åker jag och stella till Norrköping då hon ska vidare upp till sthlm på arbetsintervju. Lördan ska firas på Klubb Leche med Girls Night Out. Woohoo!

Kommer med lite foton, och återkommer snart med mer bloggande.

Kiss

    

  


RSS 2.0