Bortglömd

Ja så har det blvit för lilla bloggen, jag antar att det blir så när man har jobb och femtioelva saker att hålla reda på! Har jobbat och slitit, men nu är jag äntligen ledig! Ska jobba juldagen, och sen är jag ledig igen! Riktigt soft faktiskt!
Snart är det jul men inte fan känns det som juletid, ingen snö och så är det knappt kallt! Både jag och Ollie saknar snön. Jag och Ollie håller fortfarande igång och tar det lite i taget, nu har han kommit i någon busig fas där han drömmer bort sig och mattes ord gäller inte. Men det ska vi ordna upp. Jag tror att det är svårt för Ollie att acceptera att matte måste iväg några timmar, och att jag inte är hemma på hans villkor!

Snart kommer tid då alla ska flytta, Stella har fått jobb i Gbg, hon flyttar ut sina saker snart, Isabell ska iväg till Frankrike, men hon kommer iaf tillbax! Johanna ska också iväg till Norge. Alla bara flyttar on me! Därför ska det bli skönt och komma iväg nu under julen och slippa tjatet om flytten, jag är skitdålig på att ta förväl! URSH!

Nej nu får det bli mer kaffe och sen måste jag fixa bilen inför färden!


Ha det fint nu, Go Jul och ta hand om varandra!

LOve

RSS 2.0