*sjuk*

Känner mig lite krasslig så jag har sjukskrivit mig från jobbet i två dagar nu. Vill inte pressa mig, men man känner sig taskig som lämnar medarbetarna i sticket. Inget man kan göra åt.

Igår var jag och Ollie ute i skogen i typ tre timmar, först sprang vi av oss sen letade vi svampar. Ollie var så glad av att få springa lös, blev inte mycket av det på Öland. Sedan la jag ut ett spår som fick stå i 20 minuter, som gick skitbra. Ollie var helt hyper och ville hitta korven. Gud va kul att få komma tillbaka till rutinerna man hade innan sommaren. Nu vill både jag och Ollie ut och träna, vi gör det redan men det är alltid roligare med sällskap, och då får man dessutom feedback.

Igår satte jag igång och tvätta, vi hade så sjukt mycket tvätt och jag tänkte att jag måste ha kläder till helgen. Vi ska nämligen till Antes föräldrar som nu är bosatta i Blekinge, Mörrum. Det ska bli mycket packa upp kartonger i helgen, men de har en stoor tomt som Ollie får busa på. Tur det annars hade han väl gått i väggen.

Sedan bestämde jag mig för att laga superduper god mat till mig och Ante. Maten blev så god så jag var tvungen att ta ett kort på den. Färsbiffar med vitlöksmos och färska grönsaker. Detta blev resultatet...

image62

Punkieee

Lazy days

Sitter med datorn i knät och glor på Days of out Lives. Igår satt jag och kollade in resor till Prag och samtidigt chattar jag med Froo på MSN. Det visar sig att hon har tänkt på Prag också så vi kokade ihop våra smarta vackra huvuden och kom fram till att Vi alla, jag Ante, Froo och Medo ska åka till Prag över jul och nyår. Jag som har längtat tillbaka till Prag som en galning. Nu blir det äntligen av! Froo ringde till Byrån som ordnade vår förra Pragresa och de bad oss återkomma om en vecka då de ska uppdatera hemsidan med nya datum inför hösten och vintern.

Vad underbart att åka bort lite, Ante ville åka någonstans varm, men under julhelgen är resorna jättedyra, dessutom måste man ta två veckor ledigt. Ursh och det orkar inte jag. Jag vill åka någonstans där jag kan shoppa loss och verkligen njuta av livet. Sol och badresa får bli nästa år.

Nu ska jag fortsätta slappa framför tvn och njuta av min lediga dag!


image61

Pussar och Kramar

"Us"

Update

Vilken händelserik dag...NOT! Jag vaknade av att Ollie pep och ville ut och kissa. Efter att ha varit ute med honom kunde inte jag somna om, så då var det bara att hoppa upp, fixa fika och glo på tv. Sen blev det prat med Froo vi snacka fan så länge att Tele2Comviq stängde av oss. Hahah
Jag blev så seg av att bara ligga och inte göra något så jag bestämde mig för en dusch. Jag hoppades nog för mycket av duschen för jag stendäcka efter den. A ja!

Jag lovade Froo lite nya foton men jag har inte haft tid då jag har sovit och segat hela tiden. Men jag har tid snart då ska jag fan göra om bloggen till en fotoblogg typ! :P

Ante går mig på nerverna då han ska försöka vara smidig med sin nya dator som för övrigt är en 24 tum skärm. Haha vilken retard! :O

Nu ska jag kika på internet vem som vinner project runway. Börjar bli trött på serien allvarligt!

Kiss
Punkieee

Wednesday bloody wednesday

jooj vilken dag. Halva dan har gått åt att prata med Froo. Skönt att vara ledig fax, nu ska jag prata lite till! Höres sen


Puss

Ge mig sol...

Äntligen lite tid till uppdatering. Det har hänt ganska mycket, haha eller inte. Jag har jobbat som en häst och inte haft tid för mycket annat. Jag och ante har förnyats med en ny digitalkamera och snart kommer antes nya dator. Han va helt uppe i skyn här om dan när han beställde sin Imac. Så jäkla fin den är, jag har aldrig förstått att mac designen kan vara så snygg.
image56
Snygg smidig och så slipper man burken! Man slipper pc´s virus och formatering. Jag hakar nog på antes rekommendationer och skaffar mig en Macbook. Jag måste skaffa en bärbar dator och de pc´s jag har kikat på är inte så bra. Ante sa att vill jag ha en bra bärbar pc ska jag kolla på de över 10000kr. Men ganska onödigt när macbook kostar 9000kr. Det jag kräver från en bärbar dator är att den är liten och kompakt. Jag vill inte ha en bärbar dator större än 13 tum, därav passar macbooken bäst.
En annan liten söt pryl till macbook jag och ante såg är iAlarmU, som är ett alarmsystem för datorn som fungerar såsom att alarmet börjar tjuta om någon rör vid datorn och samtidigt tar detta alarmsystem ett kort med den inbyggda kameran på den som försöker komma åt datorn. Passar perfekt för mig som sitter mycket på bibblan och går ut stup i kvarten. Come to mama!!!
image57
Snygg or what!?!



Hundlivet har legat lågt nu, varken matte elller husse har haft tid för att sätta igång träningen. Jag har jobbat 5 stängningar på raken vilket innebär att vi har tränat pytte pytte på förmiddan. Men det ska ändras nu när vi kommer tillbaks till Kalmar. Jag längtar så!!!

Här kommmer lite foton som är tagna med den nya kameran.

image58

image59

image60


Puss och Hej

Punkieee

RSS 2.0