Lugna höstdagar...

Ja, här hemma har det varit full rulle med höstförberedelser. Alla gardiner är inköpta, stänger, ljusstakar, ljushållare. Nu ska man också ha ork och tid och få upp allt! Jag har fortfarande inte kommit på någon lösning till köket. Ska ha höstinspirerade panellängder men i köket vette sjutton.
Här om dagen var vi nere i Bläsinge och köpte hem stora pumpor, höstbal och en hel hög prydnadspumpor. Blev riktigt snyggt utanför, det fattas lite ljus runt hela arrangemanget. Jag får inte ha levande ljus runt höbalen, för ante tror att det kommer börja brinna. Så om någon vet var man hittar solcellsdrivna ljuslyktor, hojta till.
Vi har övningskört jättemycket på sista tiden, och det går bara framåt. Så vi alla håller tummar och tår att det blir innan vintern. Men med mig som lärare kan det inte bli mycket än bra! I learned from the best!
I helgen var pappa och Benjamin hos oss och kikade på en bil som jag ville köpa till Benjamin att meka med. Dom fick självklart godkänna åket innan vi genomförde köpet. Så nu har lillebror 8 månader kvar innan han fyller 18, och en bil fick han. Det blev en Volvo 850 GLT!
Vi har Egon hos oss tills Isa kommer tillbaka från USA, det har funkat riktigt bra, han stortrivs här hos oss, och kommer hem varje kväll med resten. Nu har han börjat sova tillsammans med dom också, i början sov han under altan, men nu är han en del av högen! Bildbevis!
Nu ska jag glo lite på film, för imorrn blir det shopping med grannar! SKOJ!
Färgglada hälsningar från Sveriges vackraste Ö!
Men in black



Katt-Trio



Gräddnos




Höstens första dagar!

Igår kom början på hösten. Vi firar alltid in början på hösten med pappa, som fyller år. Jag älskar alla färger, lukten, kläderna, mys! Igår och idag har jag fixat i ordning framsidan, med nya blommor, prydnadspumpor och krans. Allt i höstens färger. Inomhus är det dags att byta ut gardiner, dukar och plocka bort allt som påminner om sommaren. Imorrn måste jag ta mig en sväng ner till bönderna och kolla om de har stora pumpor som man kan ha i uppfarten, man måste fixa allt innan skördefesten slår till! Här är dagens bilder.







Idag blir det överliggning i Karlskrona, men jag är hemma tidigt imorrn! Då ska jag fixa bänken vi har köpt och ante måste klippa gräset.



Ta hand om varandra!

RSS 2.0