Morning view...

Är vaken som vanligt, onödigt tidigt. Men när man tittar ut så är jag glad att jag inte missade soluppgången. Har fotat en hel del nu på morgonkvisten, och nu vet jag varför Öland har så många konstnärer, vilket ljus!
Igår hade vi lite fredagsmys med grannarna och sedan glodde vi på Idol. Det blidde pizza och en massa annat gottigt.
Ikväll jobbar jag, så grabbarna får klara sig utan mig! Det är sjukt vad den här veckan har gått snabbt, Benjamin åker hem imorrn! BLÄ! Man har blivit så van vid att han är här, och fyller ut dom tomma rummen. Men men så är det, vi återgår till slaveriet och han till skolan.
Nästa helg ska vi ner till Antes päron, vi har en supermysig butik i Gårdby så jag måste hitta en något försenad present till svärmor. Nej nu blir det lite nya Office. Njut av bilderna.
Känns som att vi räfsade i onödan! BAAH
Ollies hus


Soluppgång


Söto


Rensad gård


Höstdekoration


Min favvoplats





Kärlek från Öland

Höstens mörker...

Vädret lovade sol idag på Öland, men icke! Vette sjutton varför jag är vaken men den senaste tiden har jag vaknat väldigt tidigt. Bror är på besök från Norrköping, vissa har det bra, höstlov och grejer.
Gårdagen gick åt att dona i trädgården, jag och Benjamin räfsade och slängde en hel del löv, sedan så fixade jag i ordning förrådet och garaget, så nu kan man äntligen köra in bilen. Ivanna hatar att skrapa rutor! Idag har Benjamin lovat att hjälpa Ante med en omorganisation av verktygen, och jag vill få mitt hår färgat!
Ikväll blir det antagligen fredagsmys med grannarna, måste åka ner till Färjestaden och inhandla lite godsaker. Nu blir det tidning och en kopp kaffe. Återkommer med trädgårdsfoton!
Hälsningar från ett mörkt Öland

RSS 2.0