In sickness and in health...

Det har varit rena sjukstugan här hemma på ön, varken jag eller ante har mått bra. Jag åkte på en rejäl förkylning, och strax därefter på starka biverkningar mot grissprutan. Min arm gör fortfarande satans ont, mina leder. Jag trodde att jag skulle bli dålig dagen efter som alla andra och sedan skulle det vara bra, men icke! Idag är fjärde dagen efter sprutan och jag är inte på topp än. Hade jag vetat att jag skulle vara en sådan Sucker för svinsprutan hade jag nog aldrig tagit den. Undrar om sprutan skyddar mot "svin", sådana har vi gott om ska gudarna veta!
Förra veckan var det julbord på Helen & Jörgens, vilket härligt gäng vi var! Tack snälla för en underbar kväll med god mat, shots, drinkar och dans! Men framförallt en underbar stämning.
Igår beställde jag lite nya kläder till jobbet, det behövdes. Jag passade samtidigt och lämna in semestervalet, då jag är bland dom första att välja så blir det nog bra! hela juli valde jag, sedan en vecka till jul! So, suck on it! I vanliga fall brukar jag ta en vårvecka, men det skiter jag i nu! Jag vill ha julveckan!
Nu kommer bilderna från julpysslet!


En morgon på väg hem från jobbet, vad jag älskar denna ö...


Adventljustake...


Köksön, utsikt över bakgården...



Hemmagjord blomdekoration...



Loungefönstret, skaffade en mindre variant av orginalljustaken...



Julgardiner och en orginal nusnäsljustake...



Syrummet, med en nyare variant av julstjärna...



Pyssel, pyssel, pyssel...



Leker med stuvbitar...



Det pysslas så att tomtarna ramlar omkull...



Övervåningen...




Jag var så osäker på om det skulle bli bra med en stor julstjärna i topp, men gud vad underbart, både innifrån och utifrån. Stilrent men ändå juligt. Är supernöjd!
Det var alles, nu blir det mys framför tvn, och senare på eftermiddan blir det jobb!

Mys av tredje advent

Kärlek från Öland

Ivanna

Läs och Lär!

Behöver inte skriva så mycket, bilden säger allt!!!

MARGARIN                                       SMÖR
Bilden kommer härifrån


Toudilouu

RSS 2.0