the end...

Slutet av skolan har närmat sig med sådan fart, och äntligen här! Längtat efter den här tisdagen länge länge nu. Igår var det en sån tråkig dag ute så jag ville ut och träna hund. Tjejerna Johanna och Hanna med respektive hundar hakade på. Var kanske inte den mest effektiva träningen vi har gjort men det var någon träning! Det känns helt OK att träna med Ollie nu, börjar skapa förtoende för honom och han sticker inte vilket känns skönt. När jag skriver detta är det inte med 100% självsäkerhet, men we are getting there! Hade det varit Isa eller Viggo så kanske han hade haft lättare för att busa med dom.

Ante har varit på Öland sen i måndags då han inte vill köpa busskort mer, jag förstår honom jag flyttar också till Öland imorrn. Det har varit ganska segt hemma själv, har suttit och pillat med uppsatsen och jag känner att det inte är mycket kvar nu, mailade P. och allt faller på plats! Lite synd att jag var tvungen att skriva den själv, men så är det! This ride aint for free!

Här om dagen var det så himla varm ute så jag och Ollie var och bada, bifogar ett par kort på mitt badmonster! Det var så varmt att till och med jag badade! Känns som om det alltid är jag som är först in i vattnet under badsäsongen. Jag och Ante har kollat efter bostadsrätter och hus men det finns ingen än, inget som faller oss i smaken iaf. Men jag och Ollie längtar efter en egen trädgård.

Nej nu blir det lunch sen måste jag börja packa! Ska ju ha med mig massor sommargrejjer, har tvättid på köpet också! WOOHHOOO

image46
Vem där? Phew jag trodde det va den hemska fisken som hoppade upp ur vattnet precis inför mig!

image47
Vad "här"?! Du har ju inget i handen ju...

image48
*skakar av*


Kiss
Punkieee

tomorrow is today...

Äntligen hemma i Kalmar igen, ska dock återvända till Borgholm ganska snart. Nästa vecka redan! Uppsatsskriveriet går ganska segt framåt nu, viktig information verkar oåtkomlig så här dags på året då alla förbereder sig inför högsäsong. Men det går väl an!

Igår satt jag och sydde färdigt det jag behöver ha med mig till Öland, gjorde ett fult frotetäcke åt Ollie så han inte ska blöta ner hela bilen, fult vart det men nytta gör den. Nya gardiner till Köket är också på gång. itter och tänker nu vad skoj det ska bli att vara på Öland hela sommaren. Finns ju så mycket att göra och upptäcka! Here we come!

Var ute förr med Ollie och tränade på Lydnaden, först åkte vi till Granngården för att inskaffa en ny klicker, den gamla är spårlöst försvunnen. På väg mot bilen träffar vi Kim och Boss som följer med oss i bilen. Boss har varit väldigt tjurig på Ollie på senaste tiden, kan vara att Ollie har vuxit till sig och blivit en riktig hund. Men ihop går de ej längre, Boss morrar och jag vågar helt enkelt inte låta dom leka som de gjorde förr. På väg till Granngården tänkte jag att det är lika bra och stanna på Djurkompaniet och kolla vad dom har för utbud. Hundarna följde med in och nånstans vid kassan biter Boss Ollie, Som tur hade jag Ollie i kort kort koppel och drar undan honom, men det är försent. Blod forsar ur mun på Ollie och shit va skraj jag blev, PANIK! Som tur finns ju det en vet. där som tog ett titt på det och man såg verkligen avtryck av Boss tänder i Ollies övra läpp. Som tur sa han att det skulle läka av sig självt och att jag ska hålla koll på det. Puuh! Stackars hund.

Inte så kul att råka ut för sånt här, sista jag behöver just nu är Djursjukhus!

Nu blire mat, Ris med Currygryta och lite Whats Eating Gilbert Grape! Älska Johnny Depp


Smock

Punkieee

back to reality...

Nu var det verkligen på tiden att jag skrev något i bloggen, eller vad säger ni?! Det har hänt grejer under tiden jag var inaktiv på blogg.se. B-uppsatsen har satts igång i Turismvetenskap, jag har fått ordning på alla mina kurser, både rest och turismblocket. Lättnad!

Sitter just nu på Öland, mycket på grund av jobbet samtidigt på grund av uppsatsen. Granskar nämligen planeringsprocessen till ett nytt projekt som startar på Öland i sommar, Cykla på Öland. Skoj va? Man ska kunna cykla fyr till fyr, och detta är något efterlängtat. Vi tre skall ge oss ut på lite cykelturer. Ska försöka få tag på någon vagn till Ollie, sen äre bara och köra. På tal om Ollie, WELCOME TO HELL. Jycken har varit sådan plåga, trotset är på topp kan jag ju säga! Igår var vi tre vid stranden och promenerade, Ollie fick gå lö lite och det gick bra! Inget kuta iväg eller liknande, litar nog inte fullt ut på honom än. Kommer väl med tiden.

Idag blire nog uppsatsskriveri sen ska vi nog ta en prommis genom slottsskogen mot Borgholms slott. Mys, pys!


Nä nu får det räcka för idag.

Love
Punkieee


RSS 2.0