Starla (part two)

Imorse vaknar Ante av konstiga ljud från balkongen, Starla äter mat ur sin skål. Så nu är älskade katten hemma, fler bra nyheter är att min mamma kan ta Starla och hon slipper somna in.
Nu ska vi fortsätta städa/tvätta hör av mig senare.

Punkieee

bloggpill...

Ursh jag som skulle lägga mig tidigt idag, blev kvar ett bra tag pillandes med bloggen, bad Ante snällt om hjälp men han orkade inte. Som bevis på att jag också kan, pysslade jag om min blogg. Inspirerades av det vackra vädret, att påsken är om en vecka samt att det är vår!
Ollie mår jättebra och läkningen går framåt. Har varit ute och letat efter Starla men ingen tur där. Imorgon ska jag sätta upp lappar. Sen blire att köra Stella ner till tågstation. Ursh en fylld helg av städ och don! Morgondagen inleds med ett tidigt tvättpass!

Ha det fint där ute

Punkieee


Måste bara tillägga att bloggen har nått sitt rekord, enbart idag hade jag 385 besökare! Vem skulle kunna tro att jag kan vara skoj att följa! Läs på bara! woohooo

Starla?

Fortfarande borta, varför vill hon inte komma hem? Starla är verkligen född till att vara en utekatt, men man blir orolig då hon aldrig fått leva utelivet. Har varit ute och letat efter henne och lagt ut mat, men inget.  Saknar hon inte Ozzy och sin blötmat? Ursh tänker på det värsta, ska gå och kolla så att hon inte har blivit påkörd, E22:an är ju så nära oss. Kommer hon inte tillbaka idag så får vi sätta upp lappar, jag är bara rädd att någon inte har tagit in henne.
Igår var jag på jobbintervju och fick jobbet på plats, har fått sveriges yngsta samt coolaste chef. Hon är 84:a som jag! hehe Nu måste jag ge Ollie medicin sen ska vi ut och leta efter Starla ännu en gång. 

Love
Punkieee




89811-30
Detta är Starla, har någon sett henne så kan ni höra av er. Gråvit steriliserad honkatt, sågs senast i Oxhagen, Kalmar.

Läckebys akutmottagning...

Igår efter en lång dag på bibblan kommer jag hem till en lugn vovve. Stella trallar över på lite fika och pang, Starla klämmer sig fast i ansiktet på Ollie medan han skriker av skräck! Igår morse märkte jag att Starla va lite kinkig och fräste åt allt och alla! Men tänkte att det kan vara en av hennes dåliga dagar! Sen så händer det värsta, Ollie får Starlas klo i ögat, mitt i pupillen. Ringer till Kalmars djursjukhus och de säger att jag absolut inte bör vänta men att de inte har någon tid och hänvisar till Läckeby.
For ut dit direkt och efter en stund kommer veterinären och tar emot oss, Ollie var livrädd kan jag säga! Men snäll! Fick en kontroll och sedan tog de itu med ögat. Hornhinnan var skadad, så vi fick åka hem 900 spänn fattigare, med en massa recept på antibiotika och salvor. Han ska vara medicinerad i 14 dagar så det är semester som gäller för Ollie. Han fick en ful tratt på köpet också för att han kliade så dant i ögat. Fy!
Jag blev så himla sur på Starla som faktiskt är äldst att hon beter sig på detta vis och slänger ut henne på balkongen som ett straff. Jag tänker inte att vår byggnad fått en byggnadsställning på grund av renoveringen. Så Starla trallar ner för denna, smarta katt! Nu hittar inte vi henne, men vi vet att hon lever. Först för att jag har kollat om någon död katt ligger runtom byggnaden, icke sen så fick jag höra från byggarbetarna att de hade sett katten vid nån annan byggnad. Phew. Ska ut snart och leta efter henne och se om hon vill komma hem. Dessvärr ser det inte så roligt ut för henne. Jag och Ante har pratat och kommit fram till att vi försöker omplacera henne, oim inget svar där så får hon somna in. Det är tragiskt men vi kan inte leva med att hon kan göra om detta. Dessutom vågar inte jag släppa Ollie själv med henne igen, för han kan börja ge sig på henne som försvar! Vi får helt enkelt lära oss att leva med detta. Hade det varit tvärtom att Ollie huggit Starla hade han fått stå för samma konsekvens.
Snart blir det mat, nu ska jag gå och umgås med min sjuke plutt!

Kramar

Punkieee

trötter...

Kom precis hem från bibblan, gick mycket snabbare att få ner det vi skulle än vad jag trodde! Two smart brains är inget att leka med! Imorse bland de första på gymmet, håller jag på och värmer upp och drömmer bort mig ett tag. Fick funderingar kring hur mycket vi pratar om att männskor blir bara fetare och fetare, jo funderingen jag hade är att jag ytterst sällan ser några överviktiga på gymmet. Jag har varierande tider, varken morgon, middag eller kväll! Liksom varför tjatar alla att de är feta, och inte gör något åt det. Utan äter bara ännu mer. Hmm! Liksom varför klaga! Gudarna ska veta att jag har EXTRA kilon på min kropp men de flesta Xtra kilon är rena muskler! Äter nyttigt, orkar springa med min hund, eller min hund orkar springa med mig! Njuter av livets goda! Det är min ursäkt! Fniss
Ollie har varit helt slut idag med, legat och sovit. Tänkte att jag skulle visa några foton på hans allra konstigaste sovställningar! :P
Snart ska jag bege mig mot Borgholm har en jobbintervju tidigt på morgonen, så jag tänkte sova hemma hos Antes föräldrar. Direkt efter intervjun måste jag race:a tillbaka till Kalmar för att inte missa ett seminarium kl 13oo. Ursh push så mycket som händer nu i skolan! 
image27
Nanna i soffan som en döing äre bästa som finns!

image28
Den här fotöljen har matte och husse numera slängt, men en av mina favvisar också!

image29
Classico ala Ollie!


Syns ute i solskenet

Punkieee

vårdag i Calmare...

Froo sitter här väntar på att du ska komma online men inget händer. Ringde förr med men inget där heller! Vart håller du hus? *kurvaljuk* :P Gissa två gånger vem snackar skit! MWHAH.
Hur som idag var jag på bibblan och skrev ner uppsatsideer med Ivana. Sedan for jag hem till en vällagad lunch. Ibland orkar man visst anstränga sig.
Vädret har varit fantastiskt idag, så jag knäpper upp springern och kopplar dit Ollie, sedan mot havet. Den här utflykten uppskattades av herrn ska ni veta. Helt utslagen nu! Cyklade bort bakom BBS ner mot Kattrumpan med ett helt last på cykeln. Vi hade baddummien med. Vattnet var tillräckligt varmt idag så att till och med jag gick och plaskade barfota. Ollie jagade bort alla änder som hade okuperat stranden. Hahah mer jakt i Ollie än renrasiga jakthundar. Fniss!
Väl hemma tog vi alla fyra (jag, Ollie och katterna) en nap tills husse kom hem. Nu sitter jag och äntligen klurat ut hur man skickar MMS från mobilen till sin egna mail. Woohoo, datakabel my ass! Bifogar några söta foton på Ollie från dagens bad. Är man smart så är man.
Nu ska man väl gå och lägga sig, ska upp tidigt och gymma innan jag ska träffa Ivana. Heldag på bibblan blir inte kul!

image23
Va tittar du på mig? Vackra hund!

image24
Ankor, matte ankor, överallt. Får jag ta dom, snälla snälla snälla!

image26
Stilig? Thats my middlename!

Love Punkieee

insanity...

Sitter och har funderingar kring människornas beteende. Jag hoppas att jag inte dumförklarar någon! Hur egenkär är man om man finner åtta fel på hela sin vänkrets? Jag ser inte en människa som lider, jag ser en människa som njuter åt andras nedgång. Jag skulle vilja veta vad du tänker på innan du somnar. Jag brukar tänka på mina vänner, som tycker om mig såsom jag är. Alla vet att jag inte är en väldigt "likable" person. Jag har mina gränser och åsikter. Dessvärre korsar dessa varandra för intensivt. Tänker du någonsin varför ingen tycker om dig? Det kan inte vara fel på alla, visst har vi alla våra negativa sidor men tänk efter. Är du felfri, är du den perfekta individen? Kommer mina framtida barn se upp till dig mer än mig? Jag kan svara på den frågan åt dig. Fan heller, en treåring scannar dig upp och ned. Att vara ytlig och manipulativ är det värsta som kan hända mänskligheten. Du är snarare ett bra exempel hur man inte ska bete sig! Vad är det för drivkraft inom dig som leder till att du måste snacka skit om andra? Om nämna mitt namn i samband med störd eller dum får dig att må bättre så bjuder jag på den. Men kom ihåg att jag alltid är två steg framför dig. Jag gillar att tro att människor kan förändras och utvecklas till bra individer. Men ditt tåg har gått. Du är varken stabil eller människokunnig, sådana människor lever väldigt riksfyllt. En dag så "snappar" du, tänk på vad jag skriver. I vilken ordning jag skriver saker och ting. Du är inte långt från slutgiltiga punkten.


"Jag är alltid villig att hjälpa. Enligt min egen tro är en människa endast så värdefull som hon kan tjäna andra."~L. Ron Hubbard


Love Punkieee

tentaslask, sökträning, vårstädning...

Sitter här och funderar på att det är högtid att uppdatera bloggen. Fick en jäkla bra kommentar på förra inlägget och svaret blir; Människans öde beror mer eller mindre på vårat agerande. Hundens agerande styr vi. Människan har utvecklats till det stadiet att vi efter en viss tid, har samlat på oss tillräckligt med mod och säger ifrån. Ytterst sällan har det skett att hunden har attackerat sin ägare på grund av att ägaren dragit i kopplet för hårt eller struntat i middagen. Vem har försett oss med denna makt? Denne skulle jag vilja smäcka rätt över ansiktet.

Onsdag möttes jag och Ivana och skulle samtidigt plugga till tentan som vi hade i torsdags. En hel natt med Cola, Bull, Bågar och en massa snack. Vi hann med ganska mycket. Hade vi varit tillräckligt smarta hade vi enbart kunnat plugga på Jennis tenta och fått VG9 men det är en annan femma. Vi människor ska alltid vara så himla komplicerade och tro att saker och ting alltid är svårare än vad de egentligen är. Läraren hade inte ens brytt som om att byta ordning på frågorna. Blajha!
Tentan kändes helt OK, hade läst på rätt saker iaf. Nu är frågan om svaren är tillräckligt bra för P! Time to tell.
Efter min och Johannas jakt efter en bra sökplats för vovvarna kommer jag hem runt 4 tiden och slocknar. Sover genom kvällen, natten och morgonen. Vaknar 14 timmar senare och är utvilad som få. Morgonen gick åt att inskaffa fika plus köttbullar! Tre pigga och allerta brudar, 9 på morgonen med en varsin hund ute i skogen. Inte dåligt det. Måste säga att det gick superbra för oss alla. Sedan alla har varit med från början med alla hundar märker man skillnaden. Ollie har blivit en pärla på rullen. Blindmarkerar ingenstans, bra fart in och ut. Påviset kan bli bättre. Från och med nu ska det bli fler skick, har alltid trott att han är för ung eller liten. Men han klarar säkerligen sex. anywho, lördagen inleddes med sök igen, denna gång med ett proffs. Som gav oss alla goda råd och tips. Ollie skötte sig utmärkt. En sak att tänka på är, strunta i agerande vid påvis, samt träna på riktningen han ska in i. Duktiga jycke!

Söndagen då! Puuh, en heldag av vårstädning med Ante. Äntligen är allt klart. Fyra säckar skit mindre och en mycket väldoftande lya. Sånna här städningar bör vi ha lite oftare, Ante är lite av en skitsamlare. hehe
Nä nu tycker jag att jag har skrivit för fyra inlägg och inte ett. Imorrn blire lite träning på morgonen sedan iväg till skolan. 12-18 står på schemat, hoppas H skojar med oss! PALLA säger jag bara.

image22
Vacker solnedgång från vår balkong.

Ta hand om varandra

Punkieee


Where did we go wrong?

En vän skickade mig en länk som gjorde mig förkrossad. Jag kommer att dela den med er, så ni får se vad vår mänsklighet har lett till.
Igår träffade jag Jenni. Penni. Vi gick en runda och prata om vad som har hänt medan vi var hemma och så, kom hem och gjorde inget! Fredag morgon efter en skitrolig pyjamasfest packade jag Ollie in i bilen och vi for till Öland. Lilla Tindra med mor och mormor var hemma. Så vacker och stor hon har blivit, fy fasiken älskar glada bäbisar och hon gråter ytterst sällan. Helgen har bestått av promenader, sömn, cykelturer och film. Roligt va!
Imorgon blir det en dag med en massa plugg på bibblan och ikväll en massa rättning av språk och dyl. Jag orkar inte mer!
Här är iaf videon som jag pratade om, ni som inte håller med bör inte vara hundägare, för er hunds bästa! 

"Where did I go w r o n g, I  l o s t a friend, somewhere along in the  b i t t e r n e s s. And I would  h a v e  stayed up with you all night, had I known how to save a  l i f e"


 





Love

Punkieee

last morning of my life...

"So don't let the world bring you down, Not everyone here is that fucked up and cold, Remember why you came and while you're alive, Experience the warmth before you grow old"



image21

 



 

Ett steg närmare våren, solen skiner, världen blommar upp. Stanna till då och då och tänk på vad som verkligen betyder något. Imorgon kan vara en sådan dag, då du inte finns längre, åstadkom mer, ångra inte gårdagen, invänta morgondagen med hopp om att den kommer att vara oförglömlig. Stanna upp, ta övertag om ditt liv, klä dig upp för minsta lilla Konsumbesök. Planera mindre, gå ut och utforska världen utan några förhoppningar eller förväntningar. Säg till människor som betyder något att du älskar dom, imorgon kan vara för sent. Älska mer och håll tillbaka hatet. Överraska såsom du aldrig blivit överraskad. Tänk på att du skapar historia för varje dag som passerar, skapa en riktigt bra en. Läs mindre, va ute mer. Lev mer på magkänslan än vad som förväntas av dig.
© PunkRockMama


Skönt och filosofera ut tankar som verkligen betyder något. Snart blir det bibblan och sen fika!


Love

Punkieee


lång dag...

Dagen tog aldrig slut idag även fast jag sov middag i tre timmar! Föreläsningen idag varade i all evighet, trodde han aldrig skulle hålla käft och packa ihop sig och dra! Baah! Imorrn ska jag träffa min grupp för ett ytterligare seminarium. Jag har nog aldrig förstått dessa seminarier, jag lär mig bäst för mig själv, dessutom är hälften av dom i grupper puntade i huvudet och lever på andras engagemang!
Idag kom tentaresultatet äntligen, kollade resultatwebben minst en gång om dan när jag var hemma i Norrköping. 6 poäng från VG, surt men jag klarade den! Vem bryr sig om ett VG, såg en hel del sura miner idag, så jag känner mig extra stolt!
En nyhet i hundlivet är att vi har börjat cykla, vilket funkar skitbra! Man märker på Ollie att han aldrig har gjort något liknande, men jag tänkte, det är vackert väder och snart vill man börja ta sig ner till slottet och mysa. Vill absolut inte ta bilen ner, det tappar ju sin charm. Så därav cykelturer med Ollie. Dessutom behöver han stärka några muskler och träna upp kondisen. Badsäsong närmar sig, vill inte ha en fet, trött hund som inte orkar simma med mig!
Nu ska ett annat seminarium bli klart! Höres senare.

Punkieee


Sylördag...

Ja, ja jag har inte blivit gammal bara ingen lust för att gå ut en lördag som denna! Jag går fortfarande på antibiotika så sprit är uteslutet, men jag klarar mig! Idag har jag och Ante varit och handlat mat åt alla fem! Sen åkte jag en snabbis för att kika efter lite tyger på Jysk och Ikea, hittade faktiskt! Så kvällen har ägnats åt Ozzies nya korg, och vilken lyckad korg det blev. Stolt matte och nöjd katt! En likadan ska starla få också, men orkar inte sy längre, utan vill se på lite serier som jag har missat medan jag var hemma i Norrköping.  Träffade Stella en snabbis idag får bli ett längre kafferep imorrn! Nu blire Prison Break och CSI!

image18
Här är mitt första syprojekt

image19
Ozzy provsover, ser belåten ut!


Ta hand om varandra i Vårljuset

Punkieee

regn ♥ rusk...

På bilden ser ni en hund som är så uttråkad efter morgonrundan, det regnar nämligen och det uppskattas inte av Ollie. Så nu ligger han och pustar i sin korg och väntar på bättre väder. Hoppas det har slutat regna när vi ska iväg med Froo sen och skrämma några rumpor. Tihi
Jag har glömt att tillägga att jag har fått en symaskin, så nu ska det sys hemma! För fullt! :D Nya gardiner, nya kuddar, nya korgar, nya täcken och så vidare! Får visa upp dom när jag är färdigt! :D Nä nu ska det drickas kaffe i mängder och sedan städa lite! Höres sen

Punkieee



image17

Mer ork idag...

Sitter här väntar på att mamma ska ringa, ska äta hos henne idag! Kom precis in varit ute med Ollie, han börjar hajja fot nu, i storstaden har det varit regelbunden användning av haltin så det måste hjälpt ganska mycket. Problemet nu är att Ollie letar efter snöhögar att bajsa på, och dessvärr finns det inga kvar! Blivit så van och bajsa på snö, skönt antar jag! :P Anywho jag vill ha min karl här, Ante din tönt jag vet att du läser! Jag saknar dig! i want summin summin ;)
Nu du Froo, fuck fuck fuck til it pounds! :P mwhahahaha
Joj morsan kommer aldrig jag blir så jävla lätt uttråkad! Det som har varit bummet är att jag inte kunnat syyypa nu när jag har varit hemma, dumma hals! Får ta igen det under påsken!


Hello young woman that I love
Pretty punk rock mama that I'm thinking of
Hold me naked if you will
In your arms in your legs in your pussy I'd kill
To be with you, to kiss with you, I do miss you
I love you


How would You feel if You didn't have anyone to feel about? Think about it!


Take Care

Punkieee

orka...

Å vad trött jag blir på allt, har varit förkyld nu sen jag kom till Norrköping. Varit på Vårdcentralen så nu äter jag antibiotika! Snart är det fredag och då ska jag hem till min älskling! Saknat ante nåt hemskt mycket! Har hunnit med ganska mycket hemma ändå! Pluggat stadig och tränat hund i lagom mängd! Träffar Froo för mkt :P om det ens möjligt! Är så sjuk så kan inte alla bara samlas och tycka synd om mig! buhuhu
Nej nu ska jag dra mig! Har inte ens ork för att skriva i bloggen!


Later


Punkieee

RSS 2.0