tentaslask, sökträning, vårstädning...

Sitter här och funderar på att det är högtid att uppdatera bloggen. Fick en jäkla bra kommentar på förra inlägget och svaret blir; Människans öde beror mer eller mindre på vårat agerande. Hundens agerande styr vi. Människan har utvecklats till det stadiet att vi efter en viss tid, har samlat på oss tillräckligt med mod och säger ifrån. Ytterst sällan har det skett att hunden har attackerat sin ägare på grund av att ägaren dragit i kopplet för hårt eller struntat i middagen. Vem har försett oss med denna makt? Denne skulle jag vilja smäcka rätt över ansiktet.

Onsdag möttes jag och Ivana och skulle samtidigt plugga till tentan som vi hade i torsdags. En hel natt med Cola, Bull, Bågar och en massa snack. Vi hann med ganska mycket. Hade vi varit tillräckligt smarta hade vi enbart kunnat plugga på Jennis tenta och fått VG9 men det är en annan femma. Vi människor ska alltid vara så himla komplicerade och tro att saker och ting alltid är svårare än vad de egentligen är. Läraren hade inte ens brytt som om att byta ordning på frågorna. Blajha!
Tentan kändes helt OK, hade läst på rätt saker iaf. Nu är frågan om svaren är tillräckligt bra för P! Time to tell.
Efter min och Johannas jakt efter en bra sökplats för vovvarna kommer jag hem runt 4 tiden och slocknar. Sover genom kvällen, natten och morgonen. Vaknar 14 timmar senare och är utvilad som få. Morgonen gick åt att inskaffa fika plus köttbullar! Tre pigga och allerta brudar, 9 på morgonen med en varsin hund ute i skogen. Inte dåligt det. Måste säga att det gick superbra för oss alla. Sedan alla har varit med från början med alla hundar märker man skillnaden. Ollie har blivit en pärla på rullen. Blindmarkerar ingenstans, bra fart in och ut. Påviset kan bli bättre. Från och med nu ska det bli fler skick, har alltid trott att han är för ung eller liten. Men han klarar säkerligen sex. anywho, lördagen inleddes med sök igen, denna gång med ett proffs. Som gav oss alla goda råd och tips. Ollie skötte sig utmärkt. En sak att tänka på är, strunta i agerande vid påvis, samt träna på riktningen han ska in i. Duktiga jycke!

Söndagen då! Puuh, en heldag av vårstädning med Ante. Äntligen är allt klart. Fyra säckar skit mindre och en mycket väldoftande lya. Sånna här städningar bör vi ha lite oftare, Ante är lite av en skitsamlare. hehe
Nä nu tycker jag att jag har skrivit för fyra inlägg och inte ett. Imorrn blire lite träning på morgonen sedan iväg till skolan. 12-18 står på schemat, hoppas H skojar med oss! PALLA säger jag bara.

image22
Vacker solnedgång från vår balkong.

Ta hand om varandra

Punkieee


Kommentarer



Name Mail Blog

Trackback