Äntligen

Huset är fullt och mitt hjärta helt. Älskar att kunna ha familj över hos oss, i vårat hus, på Öland! Jag tror inte jag och Ante fattat det än, att det är helt vårt! Känns som en lång semester och att vi i slutet tar vårt pick och pack och drar tillbaka till lägenheten. Efter många års letande är lyckan fulländad!

Sedan vi flyttade in har jag vaknat när klockan slagit 5:57, alla ligger och sover, så jag passar på fördriva tiden med bloggeri. Får väcka dom när humana tider börjar närma sig!

Gårdagen blev helt åt familjens ära, vi bakade och åt, drack och njöt av det underbara vädret. Länge sen var det man såg solsken på midsommarafton. Men här på solens och vindens Ö, är allt möjligt.

Vi har sådana underbara grannar omkring oss som har visat oss grusstigar ner till havet, till bonden som säljer potatis, lök och ägg. Helt fantstiskt! Bästa med det hela är att alla har hundar här. Woho! I höst ska vi skriva in oss på saxnäs brukshundsklubb! Jag bara längtar!

Idag åker ante till Göteborg, till Jonte och Stina. Grabbarna ska se AC/DC imorrn! Fulländad lycka för min karl! Vi här kommer att åka till olika loppis och outlets här på Öland, och njuta av högtrycket! Eventuellt ta årets första dopp!

Får komma med bilder på kalaset när vi har fixat gästrummen, ante är nästan färdig med min syhörna, lister som fattas. Äntligen får jag sy i lugn och ro!

Nu ska jag leta efter sängar på blocket...måste fyla gästrummen med något!

Ta hand om er

Ivanna

Två timmar kvar...

Innan min semester börjar på riktigt. Jag är lite rädd för allt som har gått så smidigt, allt med huset, flytten, lånen. Varför kan man inte bara koppla av och känna att man förtjänar allt som har hänt oss. Nej istället väntar man på det negativa med spänning. Kanske är så för jag är ett neggo i grund och botten. Idag var jag på banken och gick genom räntealternativ. Ser väldigt lovande ut må jag säga.

Midsommar är inbokad med vänner och Familjen Björk. Nu vill jag vara uppackad och klar för att handskas med fyra veckors ledighet.

Igår fick vi vår skylt hemskickad, "här bor ivanna & ante" säger den. Så fin så! Måste köpa lite skumpa så vi kan skåla när vi öppnat ytterdörren till VÅRAT hus imorgon. Längtar!

Ta hand om varandra!


Meet me in the summertime...

Ja äntligen har sommaren anlänt, med grönska, rosé och semester. Har varit lite dålig på att skriva men det beror endast på att vi har packat och rensat allt som går att rensa. Efter 15 kartonger och 10 svarta säckar är allt klart! Det finns lite småplock här och var som vi behöver under tiden. 

På fredag smäller det, vi skriver på sista pappren med banken och tar emot nycklar till vårt hus. Det är en skum känsla som är obeskrivlig, ett hus!!! Dessutom JAG i ett hus. På nationalnatten sover vi i vår 160 kvm villa! If you ever feel lonely, theres plenty of room!

Eventuellt kommer far och bror och hjälper oss. Dom kommer också med Ollies koja som dom snickrat själva, efter min egna design! Spännande!!!

Hela flickegänget är vid franska rivieran och njuter av fransmän och deras baguetter! Själv jobbar man sista dagen imorgon, sen blir det tjollahopp, fyra veckor framåt är vi lediga! STRAND watch out!

Jag ska försöka blogga, men internet  är inte ikopplat ännu, men jag har iPhone! 


Over n Out 



RSS 2.0